Glas Javnosti

KAKO JE MILENA DRAVIĆ primorala ŠERBEDŽIJU da uzme POKLON POSVEĆEN GAGI: Rekla je 'NE LUPETAJ' i bilo je po njenom! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Zvezda eksjugoslovenske glumačke scene Rade Šerbedžija, prisetio se prijateljstva sa Milenom Dravić i Draganom Nikolićem.

On je u intervju za "Jutarnji.hr", u kojem je govorio o filmu "Ribanje i ribarsko prigovaranje" setio i poslednjeg razgovora divom jugoslovenskom glumišta navodeći da mu je kao uspomenu na Dragana Nikolića poklonila brod.

Šerbedžija je istakao da je Milena preminula tokom njegovog snimanja pomenutog filma:

-Zvala me je dva meseca nakon Draganove smrti, kad sam bio u Beogradu, i rekla da je Gagin brod odlučila da pokloni meni. Još ga nije ni stavio u more kad se razboleo, završavao ga je, bio je to nov brod- ispričai je Šerbedžija I dodao:

Foto: Facebook/Printscreen/Rade Serbedzija

- Rekao sam Mileni da već imam dve barke i zahvalio joj se. Ali, ona je, kao i obično kad bi se naljutila na mene, rekla: ‘Ne lupetaj’ i dodala da želi da imam uspomenu na njega, veli poznati glumac I reditelj.

-Prebacio sam ga u Hrvatsku i dao mojim ljudima da njim prevoze mlade glumce na probe i predstave. Sad je u floti brijonskog teatra Ulysses. Na njemu piše Gaga, uz sliku mog druga Dragana Nikolića kao Popaja u mornarskoj majici, dodao je šerbedžija i nastavio:

-Sad nas Gaga vozi i Dragan Nikolić je svaki dan s nama tokom leta. Čuva nas i štiti, zaključio je Šerbedžija.

(Glas javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR