Glas Javnosti

KAKAV OBRT: Kartmen iz Saut Parka je smršao

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Lik Erika Kartmena iz animirane serije Saut Park je konačno smršao, a razlog za to je Ozempik, sve više prisutan kod mnogih poznatih holivudskih lica.

Saut Park se vraća sa novim specijalom pod nazivom The End of Obesity (Kraj gojaznosti) u kojoj jr napravljena parodija na upotrebu leka semaglutida i njegovih efekata na stanovnike naslovnog grada.

Semaglutid je lek za dijabetes, koji je mnogo poznatiji kao Ozempik i Ribelsus, a on osim osnovne svrhe uslovljava i gubitak težine, zbog čega je sve popularniji prethodnih godina, prenosi City Magazin.

Kartmen se pridružuje ovom trendu, a sada na novoj slici možemo da vidimo kako on izgleda nakon što je konačno smršao.


Njegova gojaznost je nešto što je izvor mnogih viceva i frustracija u seriji, te ostaje da vidimo kako će se njegovi drugari ponašati prema njemu sa novim izgledom.

Korisnici društvene mreže X su poprilično iznenađeni Kartmenovim novim izgledom: „Nisam bio mentalno spreman da vidim mršavog Kartmena“, „Izgleda kao potpuno drugi klinac koji se prerušio u Erika“.

Nije preveliko iznenađenje što South Park obrađuje temu Ozempika, a već u trejleru za specijal vidi se da će u fokusu biti američki sistem zdravstvene zaštite.

Ovo nije prvi put da je Kartmenu promenjen izgled, jer su fanovi već bili podeljeni nakon epizode u kojoj je on prikazan kao odrasla osoba.

Međutim, mnogi se sada pitaju da li će on nastaviti da uzima Ozempik, iako je pretpostavka nekolicine da je ovo samo privremeno i da će se vratiti svojim starim navikama preteranog konzumiranja hrane.

Glas javnosti / N01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR