Glas Javnosti

KAD SAM TUŽAN PLAČEM, KAD JE NEPRAVDA REAGUJEM! Ovako je glumac govorio o ženama i prijateljstvu: Rekao sam sebi - ŽIVIĆU, TI SI SREĆAN ČOVEK!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Marko Živić preminuo je juče u 49. godini od posledica korona virusa.

On je tokom svog gostovanja u jednoj emisiji oduševio sve svojim stavom o ženama, porodici, ali i svojom životnom filosofijom.

- Žene su tri puta pametnija bića od nas, mudrija bića, istrajnija, ali ima samo jedan problem, ženu u životu može da poremeti srce i onda sve ove kategorizacije, padaju u vodu - rekao je Živić tada i onda istakao da je danas najveći izazov za ženu da ostane žena, a za muškarca da sačuva tu ženu.

- Trudim se da mi svaki momenat bude sreća i kad je nesreća. Mnogo stvari mi se desilo u životu, verovatno i svima nama, za koje smo mislili da su dosta loše po nas, a ustvari su donele, dosta toga dobrog - rekao je pokojni glumac i otkrio za koga najviše brine.

- Najviše brinem za porodicu. Kad sam tužan plačem, kad je nepravda reagujem.

 

Marko je bio vrlo iskren u intervjuu, te je otkrio šta je to najvrednije što je pokupio iz porodice.

- Poštenje. Moj otac, koji je nedavno preminuo je bio magistar arhitekture i on je bio važan čovek i u mom životu i u drugim životima i on je izlagao u Japanu neke svoje radove i onda kad god je dolazio odatle, on je govorio "Mi nikad tako pošteni nećemo biti".

 

Živić je na kraju razgovora sa voditeljkom zaključio da je srećan čovek.

- Nedavno sam proslavio 44. rođendan i hteo sam da skupim neko muško društvo i onda sam pogledao sto u beogradskom restoranu za tim stolom je bilo 15. ljudi raznih profesija, ja sam shvatio tad, da nijedna osoba za tim stolom nije moj prijatelj manje od 10 godina, a neki i 40 i onda sam ja rekao Živiću, ti si srećan čovek - rekao je pre tri godine glumac Marko Živić u emisiji "Život nas uči".

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR