Glas Javnosti

JOVANA JOKSIMOVIĆ NAŠLA NOVI POSAO: Kolega i kum Srđan IZVISIO

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Željko Joksimović zaposlio je suprugu Jovanu na svojoj televiziji, Jovana Joksimović uveliko priprema jutarnji program na televiziji K1. Prvi put će se pred kamerama pojaviti najkasnije krajem godine.

I to bez kolege i kuma Srđana Predojevića, sa kojim je radila punih 15 godina.

- Željko mi je davno pričao kako želi da na K1 pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na Prvoj, logično je bilo da će taj posao ponuditi svojoj ženi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija. Kad je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na K1. Željko je presrećan, siguran je da će Jovana podići gledanost njegove televizije - priča izvor blizak Joksimovićima.

- Željko je glavnu reč prepustio Jovani, uopšte joj se ne meša u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htela da otkriva detalje - priča izvor i dodaje da Jovana nijednom nije pomenula kolegu Srđana Predojevića.

Srđan Predojević, sa druge strane, kaže da još nije našao posao.

- Zasad nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na K1, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavestiću vas - rekao je voditelj.

Jovana i Srđan zajedno su vodili jutarnji program na RTS, potom na Pinku, a poslednje dve godine na Prvoj, gde su sredinom septembra dobili otkaz. Direktor RTS Dragan Bujošević tada je želeo da zaposli samo Jovanu, ali je ona to odbila jer nije bila zadovoljna platom koju joj je ponudio. Srđan nije dobio poziv od Javnog servisa zbog sukoba s pojedinim kolegama i urednikom.

Željko otvorio tri kanala

Pored K1, Željko Joksimović je 23. marta otvorio još dva televizijska kanala na "Telekomovoj" platformi.

- K1 je zabavni kanal, TV doktor se bavi zdravljem, a Kazbuka je posvećena deci, vaspitanju i odrastanju. Sva tri se zasnivaju na sopstvenoj produkciji, ne želimo da TV prostor zauzmemo pukim emitovanjem spotova i tuđeg programa - rekao je pevač.

(Glas Javnosti/Informer)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP