Glas Javnosti

JOVANA JEREMIĆ SE RAZVODI? Ako mi ne odgovara, normalno da ću da izađem iz braka

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Jovana Jeremić u braku je sa Vojislavom Miloševićem, a sada je podgrejala priče o razovodu.

Kako se navodi, Jovana i Vojislav prolaze kroz bračnu krizu, te je sada iznandila novim potezom kada je reč o krahu braka.

Naime, ona je promenila prezime na Instagramu i obrisala prezime muža, te umesto Jovana Jeremić Milošević, sada stoji samo Jovana Jeremić, koje je njeno devojačko prezime.

Takođe, voditeljka je dodatno navela mnoge da pomisle da nešto nije u redu u njenom braku, kada je nedavno ispričala da ima hrabrosti da se razvede.

- Imam problem što me startuju oženjeni. Ja nisam tip žene da bih pristala da budem nekom ljubavnica. Ja prva nisam prevarila. Ako osetim da mi ne ide u braku, ja ću se razvesti. I to ne treba da bude "vau, razvela se Jovana Jeremić", kad se bude dogodilo, i ako se dogodi. Zato što ja ne varam, ako mi ne odgovara da živim kako sam živela, normalno da ću da izađem iz braka i da idem dalje. To su teške odluke za koje ja imam hrabrosti. Tako da nemoj da mi dolaze neki zauzeti muškarci i da mi pričaju priče da ne mogu, da imaju dete, da im je žena bila tu u nekim trenucima... Vidi, ako sam mogla ja, svako drugi može - rekla je Jovana i zbunila sve izjavom o braku.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR