Glas Javnosti

JOVANA JEREMIĆ REŠILA SVOJE ŽIVOTNO PITANJE: 'Ovaj stan mi uliva sigurnost'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Jovana Jeremić, progovorila je o stanu koji je dobila i kako se povodom toga oseća.

Različite glasine o tome zašto zašto je Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji "Happy", kruže medijima ovih dana. 

Iako se voditeljka oglašavala i demantovala određene natpise, nikom do kraja nije ostalo jasno šta je kap koja je prelila času. 

U svakom slučaju, Jeremićeva se sada oglasila i priznala da je zahvaljujući transferi sa televizije na televiziju, rešila svoje stambeno pitanje. 

 

"Dobila sam stan. Rešila sam stambeno pitanje i biće do kraja godine definitivno sve završeno. Tako da sam sada mirna po tom pitanju, meni je to bilo životno pitanje. Zato što vučem sigurnost odatle," započela je voditeljka. 

Jovana je istakla i da ona ništa u životu nije dobila ni od roditelja ni od supruga, te da je sve sama stekla. 

 

"Ovaj stan mi uliva sigurnost da imam gde da živim sa porodicom. To je za Leu. Meni ništa ne treba. Ali njoj treba! Ona ne sme nipošto da se muči, kao što sam ja morala da bih bila ovo što sam danas. To moja ćerka neće prolaziti. Ima mene," naglašava voditeljka. 

S obzirom na to da je Jeremićeva prvobitno u javnosti rekla da je glavni razlog njenog odlaska sa televizije ćerka Lea. Ona je sada ispričala i kako radi sa ćerkom i da li postoji napredak u govoru njene ćerkice. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

 

"Dok nas voze mi radimo govorne vežbe. Moj sin. Propevavamo zum, zum, zum… Napredujemo svakog dana u svakom pogledu. Jer sam to obećala sebi, da pored poslovnih ciljeva, moj uspeh merim srećom svog deteta. Ja imam samo nju. Ona je moj pokretač za sve promene u životu," napisala je Jovana i dobila brojne poruke podrške pratilaca.

 

 (Glas javnosti)
 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR