Glas Javnosti
posta

JOVANA JEREMIĆ DALA OTKAZ ZBOG NARUŠENOG ZDRAVLJA: 'Imam velikih problema, sve je spalo na moja leđa'!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Iako je Jovana prvobitno u medijima istakla da je razlog otkaza to što želi više da se posveti ćerki, mediji sada saznaju da je voditeljki ugroženo zdravlje.

Naime, Jovana je tokom vikenda otputovala u banju kako bi se lečila od prevelikog stresa koji joj se nakupio od novinarskog posla, kao i zdravstvenih problema koje ima.

"Jovana nije želela nikome da otkrije da je prvenstveno razlog otkaza to što je narušila svoje zdravlje. Nije se štedela kada su njene emisije u pitanju, te se od stresa razbolela. Morala je pomoć da potraži kod doktora, a on ju je posavetovao da je najbolja opcija da ode u banju i tamo se skloni od svega što je stvaralo nervozu kod nje", započinje priču dobro obavešten izvor "Blica" i dodaje:

 

"Kako pored nagomilanog stresa ima i velikih problema sa zdravljem, Jovana je trebala da ostane nekoliko dana u banji, međutim to se na kraju promenilo. S obzirom na to da je sledeća nedelja ključna kada će odlučiti na koju televiziju prelazi, voditeljka je morala da se vrati nazad za Beograd. Za sada zdravstveno stanje se popravilo minimalno, ali ispred nje je dug period oporavka i svesna je da sebe mora što više da štedi kako bi mogla da se posveti porodici i prijateljima", rekao je blizak prijatelj Jovane Jeremić za "Blic".

 

Jovana je za "Blic" potvrdila saznanja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

"Imam velikih problema sa zdravljem, ali ne bih ulazila u detalje. Sve sam publici pružila na tacni, želim da ovo ostane moja privatna stvar sa kojom ću se izboriti. Sve je palo na moja mala leđa", kazala je voditeljka.

 

Podsetimo, Jovana tvrdi da je dobila pet ponuda za novi posao, ali da još nije odlučila gde će je gledaoci gledati od septembra.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR