Glas Javnosti

ЈОШ ЈЕДНА ТУЖБА ПРОТИВ ДАРКА КОСТИЋА; ОВОГ ПУТА ЊЕГОВ ЉУБАВНИК ИЗНОСИ ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ ЉУБАВНОГ ЧИНА!

Pop kultura
Autor: Глас јавности/ Курир.рс/ од 01.10.2018.

С Дарком Костићем сам ступио у контакт преко интернет апликације, али под лажним именом. Привукле су ме његове фотографије и заказали смо састанак. Пристао сам на сексуални однос с њим, али не и на иживљавање које је уследило. Он је против моје воље скинуо кондом и ејакулирао у мени ризикујући да ме полно зарази. Од те вечери преживљавам пакао.

Овим речима почео је исповест за Курир Војислав Б. (24), младић који је, како тврди, претрпео иживљавање модног креатора Дарка Костића. Подсетимо, Костић је недавно изашао из притвора у ком је био више од месец дана због полног узнемиравања малолетника.

Дозивао помоћ


- Те вечери смо разменили неколико порука. Послао ми је фотографије на којима га нисам препознао. Нисам знао да идем код Дарка Костића јер му је другачије име на апликацији. Послао ми је локацију преко апликације и отишао сам код њега - прича узнемирени младић, који је, како тврди, данима на лековима за смирење.

Он додаје да му је креатор отворио врата.


- Светло је било пригушено и нисам га добро видео. Када сам схватио да је он Дарко Костић, био сам шокиран и затечен. Није ми је било пријатно, уплашио сам се. Хтео сам да одем, али он је рекао да му дам прилику уверавајући ме да му је све што је раније писано намештено - прича Војислав.


Према његовим речима, опуштен причом, пристао је на сексуални однос с Костићем.

- Дао са му кондом јер га он није имао. Видео сам да га је ставио и све је било како треба. Међутим, након неколико минута постајао је све грубљи. Тражио сам да престане, али он није хтео. Стегао ме је уза зид. Десну руку ми је држао на леђима, а другом ме је обухватио и чврсто држао да нисам могао да се мрднем. Био је толико груб да сам почео да вриштим и да се отимам - тврди наш саговорник.

Он додаје да га је Костић пустио тек када је свршио у њега.


- Тада сам видео и кондом који је био на столу. Био је цео, иако је Костић касније тврдио да му је пукао. Питао сам га зашто је то урадио, он је викао: „Шта хоћеш, неће ти се ништа десити. Здрав сам!“ Рекао сам да ћу га пријавити, а он је почео да ми прети - прича узнемирени Војислав.


Војислав објашњава да је убрзо потом излетео из стана, а да је Костић викао за њим.

Шармирао ме


- Са полицијском патролом сам се нашао недалеко од Костићевог стана, јер сам се плашио. Након сат времена патрола је отишла код њега у стан и он је приведен. Костић је лагао у полицији да му је кондом пукао - тврди младић.

Према његовим речима, у МУП је обавио разговор и са инспектором који му рекао да нема елемената кривичног дела.


- Објаснио ми је да ће кривично дело бити једино ако ме је Костић заразио неком полном болешћу. Од те вечери не спавам и не знам шта да радим од бриге. Знам да је оптужба за силовање тешка и свестан сам да не могу то да докажем, али насиље сам доживео - тврди Војислав Б. и додаје да је Костић особа која првим сусретом шармира људе и да када се опусте, упадају у његову мрежу из које не могу да изађу.

 

Глас јавности/ Курир.рс/ од 01.10.2018.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR