Glas Javnosti

JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA ZAŠTO JE POSTALA VEGANKA: Krenulo je iz MUKE, ali još uvek jako volim meso!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Jelena Đoković već godinama je veganka, a svojevremeno je otkrila da je na takav režim ishrane prešla jer nije imala novca da se hrani po restoranima.

„Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke“, rekla je ona za „K1“.

Otkrila je i da je postala veganka jer se plašila bolesti.

"Mislim da se ljudi posvete zdravijem načinu života onda kada im dijagnostikuju nešto. Sa veganstvom sam krenula i iz straha od bolesti. I to je najgori način da počnete i ne bih nikoga savetovala da bilo šta radi iz straha. Ja se trudim da to ne radim iz straha", dodala je ona.

"Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava", dodala je Jelena Đoković.Otkrila je još i kako danas izgleda njena ishrana.

"Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a trideset odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju", zaključila je Đoković.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR