Glas Javnosti

JEDVA SE SUZDRŽAVALA DA NE PLAČE! Pevačica koja je oživela glas Silvane Armenulić otkrila šta joj je bilo najteže

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pevačica Suzana Branković, koja u filmu "Toma" izvodi numere pokojne muzičke legende Silvane Armenulić da je jedva zadržavala suze dok je pred publikom pevala pesmu "Ponoć".

Trebalo je da otpevam nešto od Silvane i pošaljem snimak. U tom trenutku sam preslušavala njene pesme, kako bih mogla da dobijem tu boju. Pošto sam profesor pevanja u školi, mogu da prepoznam tehničke stvari. Ali bilo je najteže da zvučim tužno i setno", kaže za B.92.net Suzana Branković.

Pesma iz filma "Ponoć" nije postojala u izvođenju Suzane Armenulić, Suzani je, stoga izazov bio da se potrudi da njena interpretacija bude u duhu legendarne Silvane.

"Otpevali smo je Aco Pejović i ja na premijeri filma u Nišu. Jedva sam se suzdržavala da ne plačem. Publika je posle prvog slušanja zapamtila refren, bilo je nestvarno", ispričala je Suzana, a na pitanje da li je plakala dok je gledala film, odgovorila je: "Jesam, kao kiša".

Inače, omiljena Silvanina pesma joj je - "Ah što ćemo ljubav kriti", iako je po prirodi ipak vesela osoba i ne obraća mnogo pažnje na reči pesme, koliko na samu izvedbu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR