Glas Javnosti

Jedna od najvećij tajni kraljevske porodice: Kralj Čerls i princeza Dajana imaju vanbračnu ćerku

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Evo kako ona danas izgleda - sličnost je neverovatna!

Godinama se šuška da kralj Čarls (75) i princeza Dajana imaju vanbračnu ćerku Saru Spenser. Navodno, njihova ćerka koja živi u Americi, izuzetno podseća na svoje roditelje, naročito na svoju mamu, princezu Dajanu. Britanski mediji su pisali da je Vilijam nekoliko puta izrazio želju da upozna svoju sestru, ali članovi kraljevske porodice to nisu odobrili.

- Sastanak je dogovoren, ali samo za suprugu princa Vilijama, Kejt Midlton. Bila je veoma impresionirana kada je videla sličnost između Sare i princeze Dajane, rekao je tada izvor.

Kada je procurila navodna fotografija Čarlsove i Dajanine ćerke, na mrežama skoro pada nije bilo sumnje da je Sara Dajanina ćerka.

"Vanbračna ćerka je ista Dajana", "Neverovatno, identične su", napisali su neki pratioci, dok su drugi zaključili da bi sve to mogla biti laž. "Šta ako je to fotografija koju je napravila veštačka inteligencija?", "Previše slično izgledaju, kao sestre, ne deluje kao da je prava fotografija", komentarišu oni koji sumnjaju u istinitost priče.

Zašto je palata odstranila i sakrila Saru?

Izgleda da se cela priča prećutkuje sa vrlo dobrim razlogom. Sara je rođena 1981. godine, a princeza Dajana i kralj Čarls su se uzeli kasnije te godine, u julu mesecu. Sara je rođena pre princa Vilijama, kome je rođendan 21. juna 1982. godine, kada je bio na snazi zakon da na prestolu mogu biti samo muški naslednici. Danas je situacija sasvim drugačija, pa bez obzira na pol, prvorođeno dete ima prednost u nasleđivanju. Vilijamovi planovi za tron bi mogli biti vrlo ometeni i problematični ako Sara odluči da dođe u Veliku Britaniju i zatraži svoja prava.


Sara je navodno "nastala" na neverovatan način. Kako kruži društvenim mrežama, kraljica Elizabeta II želela je da se uveri da Diana može da se porodi, pa su pokušali sa "in vitro" oplodnjom da vide da li su njene jajne ćelije oplođena.

Doktor koji je bio uključen u ceo postupak navodno je ukralo Dajanine jajne ćelije i Čarlsovu spermu i upotrebio ih na surogat majci. Priča se da se radilo o njegovoj supruzi. Godine 1981. rodila je devojčicu Saru.

Kada je princeza Dajana umrla u saobraćajnoj nesreći 1997. godine, Sara se navodno uplašila za svoj život i pobegla u Ameriku.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR