Glas Javnosti

Jedna od najlepših žena na svetu rodila je u 50.godini i evo šta kaže

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Naomi se ne razdvaja od svoje ćerkice, te je prošle godine zajedno sa njom pozirala za britansko izdanje časopisa "Vogue"

Slavna manekenka i jedna od najlepših žena sveta, Naomi Kembel, osim svojih eksluzivnih fotografija na kojima pleni seksepilom, na društvenim mrežama sa ponosom je po prvi put podelila najlepše trenutke sa svojom ćerkom koju je dobila u 50. godini.


Naomi se ne razdvaja od svoje ćerkice, te je prošle godine zajedno sa njom pozirala za britansko izdanje časopisa "Vogue" i mnogi govore da mala naslednica već sada pleni neverovatnom lepotom za koju je očigledno zaslužna genetika. Tim povodom, manekenka je izjavila sledeće: "Ona nije usvojena. To je moje dete".

Slavna manekenka dodaje da majčinstvo za nju predstavlja pravi blagoslov i da je to nešto najlepše što joj se ikada dogodilo u životu. Naomi otkriva i da je vrlo mali broj ljudi zapravo znao da je u drugom stanju: "Na prste jedne ruke mogu da izbrojim ljude koji su znali da čekam dete", iznenadila je najpoznatija manekenka.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR