Glas Javnosti

IZBACILA GA IZ TAKTA! Kanje Vest BRUTALNO NASRNUO na novinarku usred bela dana

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ovo pitanje ga izbacilo iz takta

Kanje Vest napravio je skadnal na ulciama LA-a kada je novinarki TMZ-a oteo telefon iz ruke i napao je.

U snimku koji kruži internetom, kontroverzni reper je novinarki oteo telefon iz ruke nakon što ga je pitala ima li njegova supruga Bjanka Censori imalo "slobodne volje".


Incident, koji je objavio TMZ, dogodio se pre ceremonije uvrštavanja imena i zvezde Čarlija Vilsona na holivudsku "Stazu slavnih" u ponedeljak. Na videu se može videti kako žena, koja radi kao paparaco, prilazi Vestu s leđa, pita ga ima li "Bjanka imalo slobodne volje, jer se priča da je on kontroliše". 

Međutim, pre nego što je uspela da dovrši rečenicu, reper se okrenuo prema njoj i oteo joj telefon iz ruku.

Uprkos tome što je ekran postao crn jer ga je Kanje prekrio šakom, na snimku se jasno čuje kako joj govori: "Nemoj mi se nabacivati ​​s tim glupim sr*****, ja sam ipak osoba. Jesi li poludela?"

"Ja sam legenda, ovde sam da podržim Čarlija Vilsona, a vi dolazite da me pitate neke glupe stvari o mojoj ženi", nastavio je, ističući da mu je to "supruga".


Nadalje, 49-godišnji reper nastavio je da grdi fotoreporterku pitajući je ima li ona "slobodne volje" i "radi li za đavola". Dok ga je ona molila da joj vrati mobilni, moglo se čuti kako nekoliko ljudi pokušava da smiri situaciju, no bezuspešno.

"Pitali ste me ima li moja žena slobodnu volju. Je li to bilo glupo pitanje, bez imalo poštovanja, postavlja li se takvo pitanje odraslom superheroju?", nastavio je Vest, koji je nosio crnu masku preko celog lica.


"Je li to bilo pogrešno ili ispravno? Odgovori na pitanje, ako bih ja trebalo da odgovorim na tvoja pitanja, ti onda odgovori na moja pitanja", rekao je Kanje.

Pre nego što je odustao od komunikacije, Vest je novinarki ponudio posao, a čak je rekao da će joj "isplatiti dvostruku platu".

Glas javnosti/U01S 


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR