Glas Javnosti

IVAN BOSILJČIĆ ISKRENO O ĆERKI I BRAKU SA JELENOM: Gde ima osećanja ima i ROMANTIKE, nisam strog prema ćerki, ŽIVOT ĆE BITI! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Popularni glumac Ivan Bosiljčić poslednjih godina često boravi u Rusiji zbog poslovnih angažmana, a nedavno se vratio iz Kavkaza gde snima televizijski serija “Ruska žena”.

Radnja serije  dešava u Damasku 2015, kada počinje da se razbuktava rat u Siriji, a priča prati borbu bračnog para kojem teroristi kidnapuju sina.

Ivanu, odusustva od kuće teško padaju, pa se uvek raduje povratku, a posebno kada ga dočekaju sa osmehom ćerka Nina i supruga Jelena. Zato kako ističe, ne može da bude strog prema svojoj mezimici.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial)

 

- Isčezla je moja namera da budem strog prema ćerki. Jelena i ja našoj Nini dajemo ljubavi koliko god umemo, neprestano. Život će je naučiti ostalo i nesumljivo će biti strog. A ona će ga i takvog voleti i podneti ako je mi budemo naučili lljubavi - rekao je Ivan Bosiljčić za “Hello”. 

 

Jelena i on su pre nekoliko nedelja proslavili 10 godina braka, a glumac naglašava da ne postoji recept za savšren odnos.

- Svaki brak je unverzum za sebe, ne usuđujem se da dajem savete na tu temu. Jedino što mogu da priložem jeste primem kako živimo i način života od kog ne odustajem. Na pitanje da je romantičar, Ivan kaže:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial)

 

- Gde ima osećanja ima i romantike. Ona ne mora uvek da bude sladunjava, osmomartovska. Romantičan je svako ko sluša, oseća i mašta. Mislim da to nema veze s godinama, niti s vremenom gde živimo.

Ivana uskoro očekuje premijera serije “Kazanova” gde igra glavnu ulogu, međutim, glumac ističe da nije neko ko je opterećen sa popularnošću, pa ga ruska publika ne prepoznaje toliko.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial)

 

-Ne mnogo, jer su kvalitet i broj ruskih glumaca izuzetno veliki i svi snimaju petostruko više od mene. Obazriv sam na temu količine posla. U Rusiji radim s vremena na vreme jer mi ne prija dugo radzvajanje od supruge i ćerke - istakao je on, pa dodao:

- Iako zvuči zabavno, letenje je često isrcpljujuće, tako da sam rešio da velike projekte radim u letnjem periodu kada se kod nas završi pozorišna sezona. U to doba godine nema škole, pa Nina i Jelena mogu sa mnom da pođu na put. To su najbolje kombinacije.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR