Glas Javnosti

ISPLIVAO SNIMAK SA SETA ‘SEKS I GRADA’: Kerinim fanovima se ovo neće dopasti (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kada je u pitanju nastavak čuvene serije "Seks i grad"  nazvan "And Just Like That" iznenađenja ne prestajuili se tim promotera trudi da tako bude.

Nakon što je pre nekoliko dana isplivao delić scenarija prema kome se Keri razvodi od Zverke i prvobitnog šoka  da Samante nema, stiglo je novo iznenađenje.

Na internetu je osvanuo snimak seta na kome se vidi čuvena Nataša, žena kojom se Zverka oženio u trećoj sezoni serije dok se tek zabavljao sa Keri i koja je njena „rak rana“.

Kod fanova „Seks i grada“ ovaj insert podgrejao je sumnje šta će se dešavati u nastavku, jer je  isplivao kadar sa snimanja u kojem se pojavljuje glumica Bridžet Monahan, koja tumači bivšu Zverkinu ženu Natašu, koju je prevario sa Keri u jednoj od sezona serijala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Carrie Bradshaw (@carriebradshaw_sexandthecity)

Kratki snimak sa glumicom koja tumači ponovo lik čuvene Nataše izazvao je lavinu komentara pratilaca: „Ko je ovo? O, moj bože, Nataša se vratila!“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by sexandthecity_fashions (@sexandthecity_fashions)

Pre nekoliko dana na internetu se pojavio navodni snimak dela scenarija iz koga se naslućuje da ćemo u novim epizodama imati prilike da gledamo i bolni razvod Keri Bredšo i Zverke.

Podizanje tenzija oko novih zapleta i novih avantra dobro poznatih likova, koji  privuče pažnju fanova širom planete i tenzija oko iščekivanje nastavka svedoči o veštom PR autora serije.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR