Glas Javnosti

IRFAN MENSUR SKRHAN BOLOM ZBOG SMRTI KUMA I KOLEGE: 'Danas je grozan dan!'

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Glumac Irfan Mensur je kum pokojnog Sanje Balkanike i mnogo se potresao danas zbog njegove smrti, ali i zbog kolege Borisa Komnenića.

Kako je sa Sanjom bio blizak i mnogo sarađivao, danas za medije nije mogao da govori, poznati glumac uspeo je samo da izusti ove reči:

-Razumite me, ne mogu danas da govorim. Danas je grozan dan, nema veze sa vama, nisam u stanju da pričam- izvinio se Mensur u izjavi povodom smrti Ilića i Komnenića, za 24sedam.

Boris Komnenić, Foto: Youtube

Pred prošlogodišnji koncert koji je “Balkanika” održala, na promociji je bio i Irfan. Tada je ispričao koliko je blizak sa Sanjom.

Sanja Balkanika, Foto: Youtube

-Sanja nije moj prijatelj, Sanja je moj kum. Čovek sa kojim ja radim 90 odsto poslova koje sam ja radio za razna pozorišta. Uvek je muziku radio meni moj dragi prijatelj Sanja Ilić. On je vrlo jednostavan privatno, na njegovom mestu bio bih komplikovaniji. On je čovek koji ume da se druži, koji je obrazovan, čovek koji ume da razgovara, koji ume da sedi za šankom i pije dobro piće. Čovek koji voli da se druži i koji voli da živi, ja volim takve ljude- rekao je Mensur prošle godine.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR