Njen jelovnik je zapravo sačinjen od namirnica koje su svima dostupne. Ukoliko treba za neku ulogu da izgubi koji kilogram, Monika jede meso, ribu i povrće i nikada ne preteruje sa količinom.
Lepa glumica napominje da obožava italijasnku kuhinju i da joj je omiljena testenina sa parmezanom, pišu novosti.rs., a ovako izgleda njen petodnevni meni:
Prvi dan
Doručak: 150 ml jogurta s jabukom,
Ručak: 200 grama kuvane junetine, 200 grama salate sa kašikom maslinovog ulja i kriška kukuruznoga hleba.
Večera: činija svežih jagoda, 150 grama pirinča sa jednom kašikom maslinovog ulja i 50 grama rendaog sira, 150 grama salate, voće.
Drugi dan
Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema.
Ručak: omlet od tri jaja, dve male kuvane tikvice, komad integralnoga hleba.
Večera: 150 grama kuvanog nemasnog mesa, salata
Treći dan
Doručak: šoljica zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejpfrut.
Ručak: 200 grama kuvanog ili pečenoga krompira sa peršunom ili mirođijom, 100 grama nemasnog sira.
Večera: 170 grama špageta s maslinovim uljem.
Četvrti dan
Doručak: jogurt sa 2 kašike meda, 40 g sira.
Ručak: 100 grama riže, 100 grama kuvanih tikvica, 100 grama kuvane junetine.
Večera: tanjir bilo kog voća, 200 grama kuvane ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba.
View this post on Instagram
Peti dan
Doručak: čaša sveže ceđenog soka, dva slana krekera.
Ručak: 100 grama špageta, zelena salata s maslinovim uljem, narandža.
Večera: 250 grama salate od povrća sa nekoliko mahuna, voće.