Glas Javnosti

IMA ČETIRI KUĆE OD PO 450 KVADRATA, izgradio i most! Oliver Mandić napustio Beograd i živi na Tari: "Uopšte mi nije dosadno"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Za ovu informaciju je retko ko znao

Oliver Mandić planirao je da na Tari napravi Centar za okupljanje muzičara, ali se to nije obistinilo.

Mandić je tako izgradio 4 kuće od kojih svaka ima po 450 kvadrata, a imanje na kom se nalaze on je nasledio od dede i nalazi se kod jezera Zaovine.

Oliver je izgradio i pontonski most, pošto ga od prostora u kojem živi do jezera deli svega nekoliko desetina metara. Na taj način Oliver sada može komotno da dođe do čamca i do vode.

- Uopšte mi nije dosadno. Sviram po šest-sedam sati dnevno i tek sad vidim koliko ne znam. U Beograd dolazim retko, bio sam samo četiri-pet dana u poslednjoj godini. Sve što mi treba imam na Tari. Kad se uželim društva blizu mi je Mećavnik, pa odem u posetu Kusti - rekao je ranije Oliver, pisao je Story.

Mandić je tako izgradio 4 kuće od kojih svaka ima po 450 kvadrata
foto: printscreen / društvene mreže

- Pre 25 godina, kada sam započeo obnovu imanja na dedovini, planirao sam da napravim centar u kome će se okupljati umetnici različitog profila: muzičari, glumci, baletski igrači, slikari... Tada sam imao 45 godina i bio sam u punoj snazi. Danas, kad sam sve završio, imam skoro 70 godina i nemam snage niti volje da se više bavim time - rekao je Mandić za pomenuti list.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR