Glas Javnosti

IGRAO JE ELVISA U SERIJI 'NEKI NOVI KLINCI', bio u braku sa KRISTINOM KOVAČ a i danas peva u popularnom ROK BENDU! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Serija "Neki novi klinci" jedna je od najpopularnijih domaćih tinejdžerskih serija. Emitovana je 2003. godine a za kratko vreme prikupila je velike simpatije kod publike. Glavni junaci su učenici odeljenja VIII3 i njihovi profesori. Otkačenog profesora muzičkog u seriji glumio je Igor Perović.

Igor Perović je srpski muzičar, gitarista, kompozitor, montažer zvuka i glumac.

Perović je karijeru otpočeo 1987. godine u grupi Euforija, u kojoj je svirao zajedno sa Romanom Goršekom, s kojim će 1992. osnovati sastav Plejboj.

 

 

Iako nije profesionalni glumac na veoma upečatljiv način igrao je ulogu otkačenog profesora muzičkog u televizijskoj seriji “Neki novi klinci”. Serija je nastala po scenariju Spomenke Kovač 2003.

Igrao je  komični lik profesora kojeg su učenici zvali Elvis, Travolta i Čola.

“Neki novi klinci” nisu bili jedini njegov izlet u glumu, ostvario je nekoliko uloga na filmu i televiziji. Tumačio je epizode u filmovima “Do koske” Bobana Skerlića i “Ne skreći sa staze” Miloša Đukelića.

Igor je veoma angažovan u srpskoj kinematografiji kao snimatelj zvuka i kompozitor. Radio je, pored ostalog, muziku za filmove Srđana Dragojevića “Parada” i “Atomski zdesna”.

Bio je u braku sa Kristinom Kovač, a par zajedno ima ćerku Taru. 

Spojila ih je zajednička strast prema muzici, tako da su se posle šest godina zabavljanja venčali 13. juna 2003. godine.

- Naše venčanje je bilo romantično. Bio je to čin kojim smo svetu rekli da smo izabrali jedno drugo. Prvi dan braka bio nam je jedan od najlepših u životu, osetila sam se blesavo odraslom – rekla je Kristina jednom prilikom za Story, a dok je Igor tada priznao da su trebali i ranije da stanu na ludi kamen.

- Možda sam dozvolio da prođe neka godina više nego što je bilo potrebno da je zaprosim i zato bih svakom muškarcu savetovao da ne treba da ima otpor prema braku.

 

Međutim, iako ništa nije naslućivalo da sa njihovim brakom nešto nije u redu,  Kristina i Igor su odlučili da se razvedu  posle sedam godina braka.

O razlozima razvoda jednog od nekada najzaljubljenijih parova na javnoj sceni nije bilo čak ni medijskih spekulacija, a bivši supružnici ostali su dosledni svom stavu da ne govore o svojoj intimi.

(Glas javnosti)

 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR