Glas Javnosti

HOLIVUDSKI ZAVODNIK ZLOSTAVLJAO AMBER HERD: Džoni Dep IZGUBIO PARNICU, ipak je 'muškarac koji BIJE ženu'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Holivudski glumac Džoni Dep izgubio je na suđenju slučaj koji je pokrenuo nakon što ga je njegova bivša supruga Amber Herd optužila za zlostavljanje, a tabloid "San" to objavio.

Američki glumac Džoni Dep izgubio je u ponedeljak slučaj protiv londonskog tabloida "San", koji je tužio za klevetu zbog toga što su ga nazvali "muškarcem koji tuče žene".

Sudija londonskog suda Endru Nikol rekao je da veruje da je glumac zlostavljao bivšu suprugu Amber Herd do te mere da se često plašila za svoj život i da su optuženi tokom suđenja dokazali da su njihovi navodi protiv Depa "suštinski istiniti".

Depovi advokati rekli su da bi bilo "smešno" da se glumac ne žali na odluku.

Tokom skoro tri nedelje ovog leta, Nikol je od Depa i Herdove slušao svedočenja u kojima su optuživali jedno drugo za zlostavljanje.

"Otkrio sam da je velika većina navodnih napada na gospođu Herd od strane gospodina Depa dokazana", napisao je Nikol u svojoj presudi.

Na verovatno najvećem suđenju za klevetu u Velikoj Britaniji u 21. veku, Dep je tužio izdavača tabloida i njegovog izvršnog urednika Dena Vutona, zbog članka iz aprila 2018. godine u kojem je optužen za napad na Amber Herd.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR