Glas Javnosti

Holivudski zavodnik je rekorder u bizarnom izazovu

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Džejson Pristli, poznat po ulozi Brendona Volša u filmu Beverli Hils, 90210, nedavno je otkrio neobične detalje iz perioda kada je delio stan sa slavnim kolegom Bredom Pitom.

U nedavnom intervjuu za emisiju "Uživo sa Keli i Markom", Pristli je podelio anegdote o njihovim zajedničkim navikama dok su gradili svoje karijere.


Pristli je izjavio da su se on i Bred Pit često nadmetali u čudnom takmičenju - gledali su ko može najduže izdržati bez tuširanja. U smešnom tonu, Pristli je priznao da je Bred Pit bio pobednik tog neobičnog izazova, navodeći da je on "uvek bio taj koji je pobeđivao" i da je "mogao najduže da izdrži bez tuširanja".

"Džejson je otkrio da su tada živeli u dvosobnom stanu u problematičnom delu Los Anđelesa, gde su osnovne namirnice činila samo pivo. "Živeli smo od instant rezanaca i jeftinog piva", dodao je glumac, opisujući finansijski težak period.


Ova priča nije prvi put da Pristli deli anegdote o svojoj neobičnoj životnoj situaciji sa Bredom Pitom. U svojim memoarima iz 2014. godine opisao je trenutak kada je pronašao Breda kako spava u njegovom krevetu, nakon čega su postali cimeri.

Ipak, kako je Pristli naveo, njih dvojica su se razišli ranih 1990-ih kada su karijere krenule različitim putem, gubići kontakt jedan s drugim.


Glas javnosti/U01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR