Glas Javnosti

Holivudski skandal veka: Razvod glumačkog para obeležili droga, alkohol i krvavi obračuni

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Buran završetak braka između Džonija Depa i Amber Herd, nakon iznošenja 'prljavog veša' saga se već neko vreme povlači po sudovima. Spor koji traje več nekoliko meseci unazad se preotvorio u holivudski skandal veka.

Kako se sudski spor bliži svom kraju, “cure” sve jeziviji detalji, a evidentno je da su celu priču i razvod glumačkog para obeležili droga, alkohol i krvavi obračuni. Džoni je Amber optužio da se fotografisala sa lažnim povredama i pokrenula “lov na veštice” kako bi ga ocrnila. Ona je pak svedočila kako je Dep umišljao njene afere, razgovarao s imaginarnom trećom osobom i pretio joj smrću.

Herd se razvela od Džonija nakon godinu dana braka i pet godina veze. Zatražila je razvod u maju 2016, te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Depa. Kao razlog zahteva za razvod braka glumica je navela “nepomirljive razlike”, a nasilje je, po njenim rečima, kulminiralo kad bi Džoni bio pod uticajem alkohola i droga. Tvrdi kako ju je udarao, a jednom ju je prilikom pogodio mobilnim telefonom u lice i naneo joj vidljive povrede.

U nastavku teksta podsećamo vas na najšokantnije detalje holivudskog suđenja veka.

Bizarne svađe 

Slavni glumac Džoni Dep optužio je svoju bivšu suprugu, glumicu Amber Herd, da je namerno izvršila nuždu u njihovom bračnom krevetu. Naime, Džoni Dep tvrdi da je Amber Herd to učinila iz ogorčenosti, i to iz pomalo bizarnog razloga – jer je zakasnio dva sata na njen 30. rođendan.

Međutim, Amber je tvrdila da je za to kriv njihov pas Bu. Kućna pomoćnica nekadašnjeg para izjavila je da je otkrila izmet na čaršavima nakon što je Džoni Dep, posle svađe, izjurio iz kuće u Los Anđelesu.

Gurnuo bivšu devojku niz stepenice?

Amber Herd tvrdi da je Dep svoju bivšu devojku Kejt Mos gurnuo niz stepenice. To je bio jedan od razloga zbog kojeg je rekla da se boji za svoj život. Advokati Džonija Depa su, pak, optužili glumicu da je sve to izmislila.

Tužba sa tabloidima

Glumac je tužio izdavačku kuću Njuz Group novine zbog članka iz 2018. godine u kome je pisalo da je nasilan i da zlostavlja bivšu suprugu Amber Herd. Na preliminarnom saslušanju u sredu, iz izdavačke kuće su rekli da se glumac sam povredio u “epizodi s alkoholom, drogom i besom prema gospođi Herd”, 2015. godine. Dep s druge strane tvrdi da mu je prst polomljen jer je Herd navodno bacila staklenu flašu na njega. Herd koja svedoči za tabloid, tvrdi da ju je bivši suprug gurao i davio dok su bili na odmoru u Australiji.

Alterego “Monstrum”

Glumica je takođe izjavila da slavna holivudska zvezda ima svoj alter ego, kojeg su oboje nazivali “Monstrum”. Ona je u svedočenju na sudu rekla da su se oboje obraćali “Monstrumu”, a da se on pojavljivao kad god bi je Dep tukao. Prema njenim rečima, bila je prestravljena za sopstveni život.

“Spaliću je i zakopati”

U februaru ove godine isplivale su i sms poruke koje je novinarka portala “Page Six” Emili Smit objavila, a koje su šokirale javnost.

“Idemo da spalimo Amber, idemo da je utopimo pre nego što je zapalimo”, napisao je navodno Dep svom prijatelju, navodeći da će je ujedno i silovati i mučiti kako bi se uverio da je mrtva.

Na suđenju je pročitan i niz poruka iz 2014. u kojima piše da je Dep udarao glumicu i gađao je čizmom, pre nego što se onesvestio usled korišćenja opijata. Te poruke je, navodno, takođe slao pomenutom prijatelju.

Ćerki davao drogu

Jedna od možda najšokantnijih izjava koja je isplivala iz sudskih prostorija, bila je i ta u kojoj je Dep priznao da je svojoj tada trianestogodišnjoj ćerki, a sada uspešnoj manekenki, davao marihuanu. On je rekao da veruje da je to odgovorno roditeljstvo. 

(Izvor:Glas javnosti/Nova)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR