Glas Javnosti

HIT IZJAVA SANJE MARINKOVIĆ: Iskreno da ti kažem, više volim da budem ostavljena. To mi je uvek bilo lakše kada neko SHVATI DA TREBA DA ODE!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Sanja Marinković otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog života. Ona je jedno vreme čak živela u Londonu i nećete verovati gde je radila dok je bila u inostranstvu.

- Iskreno da ti kažem, ja teško olako puštam. Tek kad nečija leđa odmaknu, Ja sam jedna od onih da ne ostavlja, nego voli da bude ostavljena. To mi je uvek bilo lakše kada neko shvati da treba ode - kaže voditeljka, a piše Blic.

Sanja je otkrila i tajnu svog dobrog izgleda.

- Oduvek sam bila ovakva, samo je možda stvar trenutka kada neke stvari rasčištiš i imaš period kada se mnogo posvetiš i karijeri, i detetu, i suprugu, i to se meni i desilo. Ali svako treba se trudi da ostane mlad i kreativan – kaže onda, pa dodaje:

- Oduvek sam bila razmažena Beograđanka, ali u svim svojim ambicijama sam istrajala, koristila sam što mi je ovaj grad pružao, a kada mi je postao mali, istražila sam neke nove krajeve, ali sam shvatila da mi je ovde ipak najlepše – objašnjava voditeljka.

- Oboje smo bili veoma vredni u Londonu, oboje smo mnogo radili. Radila sam i u pekari, u prodavnici... Radila sam čak i po 10-12 sati, nema sedenja i nosila sam stalno jedne patike i bila sam jako štedljiva, i kako bih uštedela kupovala sam samo jedan pomfirt. Znam da sam čuvala baš te patike, koje su se bukvalno razvalila i donela ih mami i tati i pokazala da šta umem – otkriva Marinkovićeva, pa dodaje kome je najviše zahvalna u životu.

- Sve u životu dugujem bratu, mojim roditeljima, ali i sebi - kaže Sanja u emisiji "Premijera - VIkend Specijal".

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR