Glas Javnosti

HARI I MEGAN NA 'POLIGRAFU' KOD OPRE: Da li ste ĆUTALI ili ste bili UĆUTKANI! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Objavljen je trejler za intervju princa Harija i Megan sa Oprom, za koji se već očekuje da će uzdrmati javnost, a u kom su govorili o napuštanju kraljevske porodice. Princ Hari priznao je voditeljki Opri Vinfri da je bilo “neverovatno teško” i da se plašio “ponavljanja istorije”.

Trudna Megan Markl bila je tiha na kratkom klipu dok je sedela sa rukom položenom na stomaku, ali Opra ju je potom upitala kako je otkrila da je život u kraljevskom okruženju “skoro za ne preživeti”.

 

-“Skoro za ne preživeti” zvuči kao da je došlo do prelomne tačke… Da li ste bili tihi ili su vas ućutkivali? – upitala je voditeljka.

Kako piše “Dejli mejl”, Opra je delovala iznenađena iskrenošću para tokom intervjua od 90 minuta.

- Rekli ste neke prilično šokantne stvari – prokomentarisala je.

 U “tizeru” od 30 sekundi Hari je rekao da mu je “laknulo” što se otvara sa Megan pored sebe i dodao da “ne može da zamisli kroz šta je njegova majka prošla kad je sama bila u tom procesu toliko godina unazad”.

- Bilo je to neverovatno teško za nas, ali bar smo imali jedno drugo – istakao je princ.

Najava intervjua samo će uvećati strahove Bakingemske palate da će intervju o takozvanom Megzitu biti “bez kočnica”. Nedavno je britanska kraljica Elizabeta II objavila da je odluka para o napuštanju porodice definitivna, nakon čega su joj Hari i Megan poručili da je javna služba “univerzalna”.

Njihovo odvraćanje kraljici razbesnelo je Harijevog brata, princa Vilijama, navodi “Dejli mejl”, dodajući da je način na koji je par zasenio palatu i kraljicu intervjuom sa Oprom takođe izazvao bes i doveo do objave da će oni izgubiti svoje kraljevske titule.

Oprina prijateljica Gejl King je rekla ranije da je voditeljka nazvala svoj intervju sa Harijem i Megan “najboljim koji je ikad uradila”. King je takođe otkrila da je Opra dobila dozvolu da pita Harija i Megan “šta god želi” i da tokom intervjua “ništa nije van granica”.

U ponedeljak je objavljeno da je kraljica snimila obraćanje koje će se emitovati na BBC-u pre intervjua sa parom. Intervju će biti emitovan na CBS-u u 20.00 uveče 7. marta.

 (Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP