Glas Javnosti

GOLA GOLCATA I TO 12 PUTA! Svi se pitaju šta se dešava sa Britni, fanovi je mole da prestane (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pop zvezda Britni Spirs izazvala je zabrinutost svojih fanova nakon što je juče na svom Instagramu objavila 12 fotografija na kojima je potpuno gola.

- Fotke sa mog zadnjeg putovanja u Meksiko, pre nego što je u meni bila beba - napisala je i dodala:

- Zašto pobogu izgledam deset godina mlađe na putovanjima?

Fanovi su u komentarima redom pisali da su zabrinuti za 40-godišnju pop zvezdu, želeći da znaju zašto je nekoliko puta objavila istu sliku. Bilo je i kritičara koji su smatrali da previše toga pokazuje fanovima, tačnije njih 41 milion.

Nekoliko minuta kasnije Britni je objavila još tri gole fotografije, jako slične prvima. Kasnije je objavila još tri.


- Ova devojka je bolesna, ona vapi za pomoći -, napisao je jedan fan, dok je drugi uveren da je Britni bila pod nadzorom svog oca s razlogom.

Britni je bila u Meksiku sa verenikom Semom Asgarijem kada su snimljene fotografije. Par trenutno čeka svoje prvo zajedničko dete. Sad kad se ovo dogodilo, deo fanova je zabrinut i smatra da je nadzor postojao s razlogom, prenosi Index.

- Stvarno sam želeo da prestaneš da radiš ovo. Stalno dokazuješ da postoji nestabilnost - tvrdi jedan fan, dok drugi dodaje:

- Počinjem da mislim da su oni koji su te kontrolisali trebali da nastave.

Ove objave stigle su nakon što je pevačica najavila da se povlači sa društvenih mreža. To je, doduše, trajalo tek jedan dan.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR