Glas Javnosti

GLUMILA SA LJUBIŠOM SAMARDŽIĆEM: Izrasla u pravu LEPOTICU, a ovo ima ZAJEDNIČKO sa likom koji je tumačiila u popularnoj seriji! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Iako se Tijana Vukotić povukla sa javne scene, svi je se sećamo po ulozi u kultnoj seriji "Policajac sa Petlovog brda" u kojoj je glumila ćerku Ljubiše Samardžića. To joj je bila poslednja uloga. Nakon toga je boravila u inostranstvu, vratila se u Srbiju i odabrala drugačiju karijeru.

“Policajac sa Petlovog brda” je jedna od najpoznatijih domaćih serija koju su gledale najrazličitije generacije sa ovih prostora, a 28 godina nakon njenog premijernog prikazivanja, svi dobro pamte čuvenu porodicu Simić. Jedna od glumica iz ove serije je lepa Tijana Vukotić.

Naime, kako prenosi "Objektiv", Tijana je u čuvenoj seriji tumačila lik Tanje Simić, ćerke glavnog lika serije, policajca Boška kojeg je igrao legendarni Ljubiša Samardžić. Ujedno, to joj je bar do sada bila poslednja uloga u životu. Samardžić je u ovoj seriji imao četiri deteta – Jasnu, Sonju i Tanju, kao i sina Davida.

Tijana se u seriji bavila konjskim trkama i imala je svog konja. Obožavala je životinje i bila je mirno dete u seriji

Glumica je jedan period provela u inostranstvu gde je živela i tamo posvetila učenju i građenju karijere.

Posvetila se ljubavlju prema životinjama i postala veterinar. U jednom intervju otkrila je da nikada nije žažalila što nije nastavila glumačku karijeru, jer je njen san oduvek bila veterina. Vratila se u Srbiju nakon boravka u inostranstvu, a ostvarila se i u ulozi majke. Sudeći po fotografijama sa njenog Fejsbuk naloga, nekada simpatična devojčica izrasla je u prelepu ženu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR