Glas Javnosti

Glumica otkrila da joj se rak proširio na mozak: Strah je očigledan

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Šenon je rekla da je CT snimak pokazao da se rak proširio i podelila snimak na kojem prolazi kroz "proces postavljanja maske koju nosite tokom zračenja na mozak".

Glumica Šenon Doerti već godinama se bori sa opakom bolešću. Nakon što joj se rak dojke vratio 2020. godine, sada je otkrila da se proširio i na mozak.

U objavi na Instagramu, Šenon je rekla da je CT snimak pokazao da se rak proširio i podelila snimak na kojem prolazi kroz "proces postavljanja maske koju nosite tokom zračenja na mozak".

"5. januara 2023. moj CT snimak je pokazao (karcinom je metastazirao) rak na mom mozgu" napisala je ona na Instagramu i dodala:

"12. januara dogodio se prvi krug zračenja. Moj strah je očigledan. Ja sam ekstremno klaustrofobična i mnogo se toga dešavalo u mom životu. Srećna sam jer imam sjajne doktore i neverovatne tehničare. Ali taj strah... Previranja... tajming svega... Ovako može da izgleda rak", napisala je ispod snimka na kome plače tokom pregleda.

Glumica Selma Bler, koja je javno predstavila svoju dijagnozu multiple skleroze, prokomentarisala je objavu.

"Ovo je mnogo. Ovo je mnogo za podneti, još jednom. I želim ti sav mir u ovim strašnim trenucima. Znaj da smo tu za tebe. Ljubav - napisala je ona.

Podsetimo, Šenon je 2015. godine dobila rak dojke i započela je lečenje. Godinu dana kasnije, odstranjena joj je jedna dojka i išla je na tretmane zračenjem, kao i hemioterapiju.

Objavila je da se rak povukao 2017. godine, ali je 2020. saopštila da se kancer vratio i da je u četvrtom stadijumu.

"Rak je postao deo mog života. Imam odgovornost da širim svest o njemu i da edukujem ljude. Da im objasnim da i neko sa karcinomom četvrtog stadijuma može da bude živ i aktivan. Moj muž kaže da nikada ne bi rekao da imam rak, nikad se ne žalim", rekla je ona jednom prilikom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR