Glas Javnosti

Glumica iz "Prijatelja" otkrila dugo čuvanu tajnu

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Gostovanje u ovoj seriji opisala je kao veoma traumatično iskustvo.

Fibi, Rejčel, Monika, Džoi, Čendler i Ros na ekranu su delovali kao najbolji prijatelji. Snimanja serije "Prijatelji" gledaocima su predstavljena kao zabavna, ispunjena smehom, humorom i dobrim raspoloženjem, a to uverenje vladalo je punih 30 godina. Sve do sada.

Poznata glumica Olivija Vilijams, koja je u Netfliksovoj seriji "Kruna" igrala Kamilu Parker Bouls, progovorila je o uznemirujućem iskustvu sa snimanja čuvenog sitkoma "Prijatelji".

Ona se pojavila u dvodelnoj epizodi četvrte sezone serije, nazvanoj "The One With Ross’s Wedding", u kojoj je igrala deverušu Felisiti, koja se dopala Džoiju. Epizoda prikazuje londonsko venčanje Rosa i Emili, koje je upropašćeno nakon što je on pred oltarom slučajno izgovorio Rejčelino ime. 


Foto: instagram

Glumica je rekla da joj se nije dopalo kako se producenti ponašaju prema glumcima. Naime, tokom snimanja upoznala je jednu uglednu stariju glumicu koja je napustila snimanje nakon što se na nju izvikao jedan od producenata.

- "Prijatelji" su bili brend u koji si morao da se uklopiš. Nakon što dođete na šminkanje i frizuru, kažu vam: "Ovo je izgled koji ciljamo". To je u mom slučaju uključivalo čupanje celih obrva. Bukvalno sam morala da ih molim da mi ne počupaju obrve jer će mi možda trebati za drugi posao. To je razlog zašto mi je celo to iskustvo bilo uznemirujuće - otkrila je Vilijams.


U seriji su igrali Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri, Dejvid Švimer, kao i mnogobrojni gostujući glumci. Serija se prikazivala u periodu od 1994. do 2004. godine i imala je ukupno 10 sezona.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR