Glas Javnosti

Glumica Ivana Dudić o eksplicitnim scenama seksa: Skinuti se pred kamerama je čist egzibicionizam

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Jedna od najangažovanijih glumica mlađe generacije, Ivana Dudić, koja je imala zapaženu ulogu i u seriji "Senke nad Balkanom", čija se druga sezona emitovala na televiziji Nova S, priča kako se oseća dok snima eksplicitne scene, kakve priče je prate, te koliko je teško biti glumica u današnje vreme i čega se sve odriče da bi uspela u svom poslu.

Osim što je u “Senkama” sa starijim kolegom Gordanom Kičićem snimala intimne scene, publika ju je i u seriji “Crveni mesec” gledala sa mladim glumcem Milošem Đurovićem u sličnim kadrovima koji su izazvali burne reakcije.

“Naš narod je navikao da se “kači” na intrigantne stvari, a u seriji “Senke nad Balkanom” bilo je dosta tih škakljivih scena. Samim tim, publika se, pored radnje koja je fantastična, negde i zbog tih scena toliko vezala za tu seriju, koja je produkcijski najbolja serija kod nas. Bila mi je zaista čast biti deo jednog takvog projekta”, kaže Ivana na početku razgovora. Glumica kaže da ne pravi razliku između eksplicitnih i dramskih scena.

– Ne pravim razliku kada je reč o snimanju, imam svoje uslove, tipa da bude minimalno ljudi na snimanju seta, da bih se osetila što opuštenije dok snimam, jer to fakat nije prirodno. Svaki glumac je pomalo egzibicionista, a to je čist egzibicionizam – skinuti se pred milionskim auditorijumom i uraditi nešto tog tipa. Tako da ne pravim razliku apsolutno, glumac je prosto na fakultetu naučen da su takve scene, kao i dramske, jednako važne.

Na konstataciju da “dobija uloge preko kreveta”?

– Čula sam za to da se priča da dobijam uloge preko kreveta i to je legitimna stvar, neka pričaju. Ne znam ko to plasira, niti sam se raspitivala, niti me preterano interesuje, mogu samo da pretpostavim. Ne bih želela nikog da uvredim, ali to je moje skromno mišljenje, možda to prosto pričaju koleginice koje manje rade. Meni je važno da ja znam da svoje uloge dobijam talentom i radom. Svaku svoju ulogu sam dobila na kastingu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

Crveni mesec ljubavna scena Sofije i Nikole. #ivanadudic #milosdjurovic #sofijabauman #nikolastanimirovic

@ gluma.predstave је поделио/ла објаву дана

(izvor: Nova.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR