Glas Javnosti

GLUMAČKI PAR OTKRIO POL I IME BEBE! Aleksandra Tomić i Andrija Milošević uskoro postaju roditelji

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević uskoro će prvi put postati roditelji, a sada su otkrili kako će im se zvati sin.

Glumački par je za “Stori” otkrio da će im se naslednik zvati Relja, kao i da jedva čekaju da ga uzmu u ruke.

Muško lično ime Relja je tradicionalno srpsko ime koje je slovenskog porekla, i smatra se da je nastalo još u srednjem veku, a njegova popularnost je u poslednjih nekoliko decenija ponovo porasla na jedan zavidan nivo.

Najverovatnija prenesena značenja imena Relja su – “osoba koja hrli prema svojoj sreći”, “onaj koji je sjajan i vredan kao zlato”, “onaj ko je vredan divljenja i poštovanja”.

Inače, Aleksnadra je nedavno otkrila da je u trudnoći dobila dijabetes, a Milošević je sa ponosom rekao da je njegova draga trudnoću herojski podnela.

– Sve je herojski podnela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lenj. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi- ispričao je kroz osmeh Andrija, a Aleksandra je otkrila da je tokom trudnoće dobila dijabetes i da je morala da vodi računa o ishrani.– Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji – rekla je glumica.

BONUS VIDEO: Ovo su stvarni rejtinzi političkih stranaka


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR