Glas Javnosti

Glumac svojim ponašanjem oduševljava narod: Od vožnje javnim prevozom do svojih jakih reči

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kijanu Rivs je ponovo glavna tema na društvenim mrežama zbog svog statusa

Glumac Kijanu Rivs već nekoliko puta je oduševio javnost – pre svega svojom skromnošću - on se vozi javnim prevozom, a onda i velikodušnošću - veliki deo svojih honorara daje u dobrotvorne svrhe.

Njegovi Fejsbuk postovi su u poslednje vreme veoma popularni, a evo jednog koji se ovih dana mnogo deli:

"Ne mogu da budem deo sveta gde muškarci oblače svoje žene tako da pokažu sve što bi trebalo da bude dragoceno. Gde ne postoji obrazac časti i dostojanstva, i gde se ne možemo osloniti na one koji kažu "Obećavam".

Gde žene ne žele decu, a muškarci ne žele porodicu.

Gde budale veruju da su uspešne u autima svojih očeva, i gde očevi imaju malo moći i pokušavaju da dokažu da ste niko i ništa.


Gde ljudi lažno izjavljuju da veruju u Boga sa čašom rakije u ruci, i sa manjkom bilo kakvog razumevanja svoje religije.

Gde se ljubomora smatra sramotnom, a skromnost je mana.

Gde su ljudi zaboravili na ljubav, ali tragaju za savršenim partnerom.

Gde momci troše novac svojih roditelja u noćnim klubovima, imitirajući primitivne zvukove, a devojke se zbog toga zaljubljuju u njih.

Gde se muškarci i žene već odavno ne razlikuju, i gde se sve to naziva slobodom izbora, ali oni koji izaberu drugačiji put bivaju žigosani kao retardirani nasilnici?

Ja biram svoj put, ali šteta je što ne nalazim razumevanje u ljudima među kojima sam najviše želeo da ga pronađem", napisao je glumac.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR