Glas Javnosti

GLUMAC MILAN VASIĆ O 'PIPKANJU' TOKOM SNIMANJA: 'Privatno je privatno, gluma je gluma, tu nema emocija!'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Popularna glumica Marijana Mićić nedavno je gostujući u jednoj emisiji rekla da je glumački posao pipav, kao i da nikad ne znaš da li te je neko pipnuo zbog uloge ili onako, privatno. Na tu njenu izjavu reagovao je kolega Milan Vasić, koji ima potpuno drugačije mišljenje o tome.

Milan je želeo da prokomentariše  Marijaninu izjavu o glumačkoj profesiji i o odnosu koji vlada među glumcima i glumicama

Marijanom Mićić i Milan Vasić često su delili "daske koje život znače". 

- Naš glumački posao jako je pipav, ne znaš da li je stvarno, da li je zarad uloge, da li je uloga, da li je gluma, baš si u zbunu - rekla je Marijana u emisiji "Amidži šou", a zatim je na Tviteru pojasnila svoju izjavu.

- Ako nije dovoljno jasno, kada imamo partnera na sceni, setu, gde god, ne znam da li bi malo da nas "pipne" zato što uloga to zahteva ili bi ipak malo da nas pipne privatno!? Da, malo nam je profesija takva - napisala je glumica.

Milan Vasić je na tu glumičinu izjavu rekao da je gluma kao i svaka druga profesija koja odvaja privatno i poslovno, a kao primer je naveo posao lekara, koji svakodnevno pregleda ljude i neretko je u situaciiji da zbog posla "pipne" tuđe telo.

-To nema veze s mozgom! Gluma je gluma. Mogu da budu momak i devojka u privatnom životu, ali nema ništa od toga. Konkretno, ja kad snimam te scene - kao da ih ne snimam privatno, bezveze je prosto porediti glumu i privatan život, nema toga u glumi - ispričao je ljubazno Vasić za Telegraf JETSET.

- Privatno je privatno, gluma je gluma, a tu nema privatnog života i nema emocija. To je posao kao što je posao doktora. To može onda da se odnosi i na bilo koju branšu, pa da se postavi pitanje "da li postoji nešto". Gluma se ništa ne razlikuje od advokata, doktora, dok su oni na poslu - rekao je Vasić.

Inače, Marijana je svojom izjavnom o silovanju razbesnela janost nakon čega je citirala sve svoje sporne izjave i obrazložila ih.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP