Glas Javnosti

GLUMAC BRANKO ĐURIĆ ĐURA JE ĆERKI DAO IME PO JOGURTU : A evo šta se krije iza te priče

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Branko Đurić Đuro dva puta se ženio. S prvom suprugom Nevenom dobio je sina Filipa, koji iako je u ranijoj mladosti krenuo očevim stopama (pojavivši se s 11 godina u filmu „Na planincah"), vremenom je mnogo više zavoleo fotografiju, kao i pisanje pesama.

Đuro sa drugom suprugom, glumicom i pevačicom iz Slovenije Tanjom Ribič, ima ćerku Elu, kao i Zalu - koja je ime dobila po jogurtu.

Ona se bavi glumom, a pre nekoliko godina izdala je bila i jednu pesmu koju joj je otac komponovao, prenosili su mediji.

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako ćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - otkrila je jednom prilikom za štampu majka ove lepe devojke.Zala je glumu, prema daljim napisima, završila u Njujorku, a izvesno vreme je radila kao bebisiterka. S ocem neguje otvoren odnos i on joj je ogromna podrška u svemu.

Glas javnosti/D03S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR