Glas Javnosti

Frenk Sinatra je verovao da su Kenedijevi ubili Merlin Monro i to nikada nije preboleo (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Frenk Sinatra verovao je da je Merilin Monro ubijena, piše u novoj knjizi o njegovom životu "Sinatra And Me: In The Wee Small Hours" koju je napisao njegov menadžer Toni Opedisano i koja je objavljena uz časopis "People"

U ovoj knjizi Sinatrin bivši menadžer i blizak prijatelj, Toni Opedisano tvrdi:

"Frenk je verovao da je ubijena i nikada to nije preboleo."

Merilin Monro je pronađena mrtva u avgustu 1962. godine, a uzrok smrti navodno je bilo slučajno predoziranje. Međutim u novoj knjizi piše da je Sinatra verovao da je njena smrt povezana s njenom vezom s predsednikom Džonom F. Kenedijem i njegovim bratom Bobijem.

Merilin Monro je neposredno pred smrt boravila u loži "Cal Neva" koja je u vlasništvu Franka Sinatre, a u knjizi između ostalog piše da je u loži bila sa svojim bivšim suprugom, bejzbol zvezdom Džoom Dimađom.

Kako piše "The Independent", Merilin Monro je trebalo da bude i domaćin konferencije za štampu u hotelu na kojoj je trebalo da objavi svoje pomirenje sa Dimađom. Ali, Merilin Monro umrla je pre održavanja zakazane pres konferencije, nakon čega je Sinatra zaključio da je sigurno bila ubijena zbog straha da na toj konferenciji ne iznese svoje veze sa braćom Kenedi, navodi Headliner.

"Frenk je verovao da bi Merilin živela još dugo da konferencija za štampu nije bila najavljena", ispričao je njegov menadžer Toni Opedisano. U knjizi se navodi i da je Sinatri nepoznati izvor rekao da su u njenu smrt umešani ili mafija ili braća Kenedi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ????? ??????? (@francissinatra)

Merilin Monro je u trenutku smrti imala 36 godina.

(Glas javnosti/B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR