Glas Javnosti

Filmovi koje NIKAKO ne smete propustiti u decembru! Senzacionalne priče koje će vam držati pažnju do samog kraja (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Neki od najboljih filmova 2021. tek dolaze, ali to ne znači da nismo videli gomilu ozbiljno dobrih filmova koje možemo slobodno da preporučimo za praznično izležavanje i uživanju u toplom čaju ili kafi.

House of Gucci

Ove godine, milioni ljudi širom sveta će pohrliti u bioskope da pogledaju novi film senzacionalnu priču o ljubavi, izdaji, glamuru i ubistvu Mauricija Gučija, direktora jednog od najpoznatijih modnih kuća.

Njega će glumiti jedan od najtalentovanijih glumaca današnjice, Adam Drajver, a njegovu suprugu Patriciju Ređiani glumiće dobitnica Oskara, Lejdi Gaga. Pored njih, u filmu ćemo imati priliku da vidimo i Džareda Leta, Selmu Hajek i Al Paćina.

The United States vs. Billie Holiday

Istinita priča o pokušaju FBI-a da zarobi legendu džeza Billie Holidaya u korišćenju droge kako bi je ućutkali za javno govorenje o političkim pitanjima. Ovu upečatljivu dramu moraju da vide ljubitelji muzike Billie Holiday, kao i za tour de force nastup glavne Andra Day, koja je za svoj rad osvojila Zlatni globus.

The Woman in the Window

Iako je to bilo dugo, čudno putovanje od knjige do platna, Žena u prozoru je konačno izašla i može se pohvaliti apsolutno zvezdanom glumačkom postavom, koju predvodi Amy Adams zajedno sa Anthony Mackie i Julianne Moore. Uspeva da gledaoce oduševljava svojom misterijom nedeljama.

Framing Britney Spears

Dokumentarac koji je poveo mnoge polemike. Tehnički deo dokumentarnog serijala New York Times-a, Framing Britney Spears istražuje njen uspon do slave, pravne bitke zbog starateljstva njenog oca nad njom i kontroverznog pokreta obožavatelja da je oslobode iz njegovih ruku.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP