Glas Javnosti

FILM OD KOG ĆE VAM ZASTATI DAH: Možete da zaboravite '50 nijansi sive', od ovoga niste videli ništa strastvenije! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Od ove nedelje na Netfliksu je dostupan film "365 dana", a scene iz ovog filma šokirale su brojne gledaoce. Poljski film koji se uprkos lošim kritikama odmah pojavio na trending listama prepun je vrućih scena seksa, koje su toliko eksplicitne, da su mnogi gledaoci pomislili da su glumci zaista imali seks.

Mnogi su odmah uporedili film s “50 nijansi sive”, takođe snimljen prema erotskim romanima. Film prati priču o “dominantnom šefu mafije” Masimu Toričeliju, koji zarobljava Lauru Biel i daje joj godinu dana da se zaljubi u njega.

I dok su mnogi odmah istakli da su scene eksplicitnije nego u “50 nijansi sive”, neki su kritikovali film i zato što se “odnos likova temelji na zlostavljanju”. Neki su pisali i kako su prizori seksa otmičara i njegove žrtve “romantizovanje Stokholmskog sindroma”.

No, fanovima filma “50 nijansi sive” i ovaj film se svideo.

-Ako je neko fan ’50 nijansi sive’, mora da gleda ovaj film… preznojavam se- jedna je od reakcija na Tviteru, a bilo je i onih koji su film nazvali pornografskim.

Laura je uspešna direktorka prodaje u luksuznom hotelu u Poljskoj, dok je mladi i zgodni Masimo postao vođa sicilijanske mafije nakon atentata na svog oca. Pokušavajući da spase propali brak, Laura planira rođendansko putovanje na Siciliju, no stvari pođu po zlu kad je Masimo otme i drži zatočenu u svojoj vili.

Masimo joj tada daje zadatak – mora da se zaljubi u njega za 365 dana.

Dok to pokušavaju, par se upušta u brojne vruće scene, uključujući i scenu na jahti koja je izazvala najviše reakcija.

Inače, film zasad ima ocenu 3,8 na IMDB-u, a ni “50 nijansi sive” se ne kotira mnogo bolje (4,1).

(Izvor: Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR