Glas Javnosti

EXIT IPAK U AVGUSTU: Najmanje 20 bina i zona širom tvrđave! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Egzit će od 13. do 16. avgusta biti održan na čak 20 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave, i to na površini od najmanje 90 odsto uobičajenog kapaciteta, potvrdili su organizatori. Oni su saopštili da je interesovanje za ulaznice ogromno nakon što je posle tri meseca ponovo oživela prodaja.

-Posetioci iz zemalja okruženja već sad izvesno će nadmašiti po brojnosti sve prethodne godine, a kako se otvaraju zemlje Evropske unije tako raste interesovanje i u nama najbližim zemljama kao što su Mađarska, Austrija, Nemačka, Češka, Rumunija, Bugarska, Grčka i druge- kažu u Egzit timu.

Trenutno je u prodaji poslednjih 25 odsto ulaznica za sva četiri dana koje se prodaju putem zvanične stranice, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

Glavna bina biće na uobičajenom mestu na centralnom platou Donjeg grada Petrovaradinske tvrđave i, kako ističu organizatori, spremna da ugosti spektakularne nastupe svetskih, ali i regionalnih superzvezda.

Egzit je uz Glastonberi među retkim festivalima sa dve glavne bine, a druga je svakako MTS Dens Arena, najveća i po mnogima najspektakuarnija pozornica elektronske muzike na svetu, koja će i ovog leta raditi u punoj snazi i ugostiti najveće svetske, regionalne i domaće di-džej zvezde.

Tu će biti i No slip bina, Latino stejdž, Bits bina, Urban bag...

Pored brojnih zona za odmor i okrepljenje kao što su Fudlend zone, posebno mesto i ove godine zauzeće Paćamama zona, dok će mesto susreta i ove godine biti Venti vadada rege stejdž u ovogodišnjem specijalnom izdanju.

Ovo nije konačan spisak i moguća su dodatna proširenja spiska bina i pratećih sadržaja, a kako dodaju iz tima, do svih ovih bina i zona ulaziće se dobro poznatim putevima, pa će biti otvoreni svi ulazi, i glavni kod Lovotursa i onaj u Podgrađu.

Biće otvoren i standardan VIP ulaz na Kameničkom putu, dok će jedini zatvoren biti ulaz na VIP terasu na Gornjem gradu tvrđave.

Kao što je i prethodno najavljeno, festival će se u skladu sa zvaničnim merama realizovati u saradnji sa zdravstvenim timom Vlade Srbije, kako bi svi posetioci, izvođači, kao i članovi tima koji učestvuju u organizaciji bili maksimalno zaštićeni.

Festivalski fanovi koji su nabavili ulaznice pre obustavljanja prodaje imaće priliku da se odluče da li žele da iskoriste svoju ulaznicu za avgustovsko izdanje festivala, da je zamene za festival sledeće godine ili refundiraju ulaznicu u skladu sa uslovima koje Vlada Srbije propiše za sve događaje odložene zbog pandemije, a o čemu će biti blagovremeno obavešteni.

(Izvor: RTS)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR