Glas Javnosti
posta

EVO KAKO ZVUČI PARNI VALJAK BEZ AKIJA! Kiki se rasplakao na sceni, te pesme može pevati samo on (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Parni valjak sinoć je nastupio u Zagrebu bez Akija glas pesmama dali su Džiboni, Bajaga, Filip Rudan, Nina Badrić, Davor Gobac, Dino Jelusić, Pero Galić, Neno Belan, Massimo i Akijev sin Kristijan Rahimovski.

Kristijan je na sceni otpevao nekoliko pesama.

"Kako bi moj otac rekao, tako ću vam i ja večeras reći, dobro veče Zagrebe. Dobrodošli na proslavu života moga oca, pevajte s nama svaku pesmu, ljubim vas sve", rekao je Kiki. Kada je počeo pevati Gledam je dok spava, Kiki se rasplakao. Nina Badrić se oglasila na Instagramu, i to fotografijom na kojoj pozira s Davorom Gopcem.

"Sinoć je zagrebačka Arena pucala po šavovima. Dvorana od dana otvaranja nikada nije bila punija. Do zadnjeg mesta ljudi svih generacija došli su se pokloniti zadnji put našem velikom Akiju. Došli smo se pokloniti i svi mi. Prijatelji i kolege. I zaključili smo svi od reda da te pesme može pevati samo i jedino Aki. Bio je sigurno najveći frontman svih vremena ovih prostora i takav drugi se neće roditi još dugo.

Sinoć je toliko falio. U svakom tonu i u svakoj pesmi. I Gobac i ja, a i svi drugi malko smo i zaplakali, a čitavom bendu kapa dole na fantastičnoj svirci i dostojanstvenosti na pozornici ma koliko teško i emotivno bilo. Niko kao ti Aki", napisala je Nina, prenosi Index.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR