Glas Javnosti

EVO KAKO SADA IZGLEDAJU DECA IZ ‘SEKS I GRADA’: Na pomolu i tinejdžerski ljubavni problemi? (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Sa snimanja čuvene serije "Seks i grad" čiji je nastavak nazvan "And Just Like That" isplivali su novi momenti te imamo priliku da vidimo kako izgledaju deca omiljenih junakinja.

Kada su pre više od  poslednji put kada su viđena na ekranu deca su bila veoma mala, ali sada su prikazana kao tinejdžeri.

Deca iz "Seks i grada" odrasla: Mirandin sin Brejdi i Šarlotina ćerka Lili prvi put su prikazani kao tinejdžeri.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dedicated with love to... (@carrie_bradshaw_fan)

Poslednji put kada smo videli Brejdija Hobsa i Lili Goldenblat na ekranu, bili su vrlo mladi, ali glumci koji igraju decu sada su primećeni na setu nove serije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dedicated with love to... (@carrie_bradshaw_fan)

Na fotografijama koje su se pojavile na internetu  vidi se kako snimaju zajedno sa "majkama aa ekrana". Mladi junaci serije izgledaju znatno starije od kada su poslednji put viđeni u drugom filmu “Seks i grad” iz 2010. godine.

Glumica Keti Ang, koja igra ulogu Lili Jork Goldenblat, nosila je zapanjujuću cvetnu haljinu koja slaže uz haljinu njene majke Šarlot Jork, dok su na ulicama Njujorka snimale scene za dugo očekivani nastavak.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sara (@sara_loves_television)

Ulogu Lili prvobitno su igrale sestre blizanke Alek i Parker Fong tokom serije koja se emitovala od 1998. do 2004. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by And Just Like That✨ (@just.the.city)

NJena "sestra na ekranu", koju je tumačila Aleka Svinton, takođe se pridružila ekipi, u cvetnoj suknji i sakou, sa starkama, deluje da je izrasla u buntovnicu.

Takođe, na snimanju je uhvaćena i Miranda Hobs sa jedincem Brejdijem Hobsom. Nial Kanighem sada će tumačiti sina bračnog para u dugo očekivanoj novoj seriji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by And Just Like That✨ (@just.the.city)

Kako će se scenario odvijati, ostaje da vidimo. Mediji nagađaju da je možda je nova ljubav na pomolu, pa Miranda i Šarlot postanu prije?

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP