Glas Javnosti

EVO KAKO JE ĐURA IZGLEDAO PRE ‘BOMBAJ ŠTAMPE’: Nećete ga prepoznati na fotki iz prošlog milenijuma (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ako ga pamtite iz mladosti pamtite ga iz emisija “Top lista nadrealista” ili iz vremena kada je grupa “Bombaj štampa” palila na ovim prostorima.

Ali kako je Đura izgledao pre čuvenih filmova “Dom za vešanje” ili “Kako je propao rokenrol” zna samo njegova lična karta iz mladosti.

E bosanskohercegovački glumac, reditelj i pevač Branko Đurić - Đuro podelio je na internetu baš sliku iz mladosti i to baš iz lične karte..
“Ono kad prekopavaš ladice. čuvate li svoje stare dokumente?  Ili duža verzija hajmomalolicnekarteovdje - najduža riječ u riječniku milicije, našalio se glumac na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by branko djuric (@branko_djuric_djuro)

Đurić je rođen u porodici oca Srbina i majke Muslimanke. Slavu u bivšoj Jugoslaviji je stekao serijom Top lista nadrealista. Takođe je bio pevač sarajevske rok grupe Bombaj štampa.

Tokom rata u bivšoj SFRJ, Đurić se preselio u Sloveniju, gde i sada živi i vodi producentsku kompaniju Tijater 55. Oženjen je slovenačkom glumicom Tanjom Ribič, sa kojom je glumio u filmu Kajmak i marmelada. Đurić ima sina Filipa, i kćerke Zalu i Elu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR