Glas Javnosti

EVO KAKO IZGLEDA SUPRUGA MIROSLAVA MIŠKOVIĆA: Ljiljana se retko pojavljuje u javnosti, a PLENI lepotom (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Predsednik i osnivač i kompanije “Delta Holding” Miroslav Mišković, u poslednjie vreme se retko pojavljuje u javnosti i o njegovom sadašnjem životu se malo zna.

Ali poznato je da je u skladnom braku i da ima dvoje dece. Sina Marka i ćerku Ivanu. Marko je oženjen pevačicom Jovanom Nikolić- Mišković, Dok je Ivana udata za Gorana Karića.

Biznismenove ćerka Ivana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju njenih roditelja Miroslava i Ljiljane Mišković povodom tatinog 76. rođendana i svi su se oduševili Ljiljaninim izgledom.

Miroslav i Ljiljana imaju Četvoro unučića. Maksimilijana i Miju decu Ivane i Gorana, i Antoninu i Reinu ćerke Marka i Jovane.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana.Miskovic.Karic (@ivanadelta)

Ljiljana MIšković retko se pojavljuje u javnosti a Ivana, njena ćerka je jednom prilikom izjavila kako se baš na nju ugleda po pitanju vaspitanja svoje dece:

‒ Kada bismo se na kraju dana svi okupili u kući, razgovarali bismo o svemu i svačemu. Oduvek se znao red. Znalo se kad izlazim i kad se vraćam, znalo se sa kim sam izašla. Tu nije bilo pogovora. Roditelji su nas učili da u svemu budemo umereni. I Goran i ja tako vaspitavamo decu. Želimo da budu kulturni, umereni, rasterećeni i da poštuju vrednosti koje čine život. Naravno, tu su baka i deka da ih razmaze, da im malo popuste. – rekla je Ivana Mišković-Karić.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR