Glas Javnosti

EVA RAS PODRŽALA ELITNE PROSTITUTKE: Godinama se zalažem da to bude legalizovano u Srbiji (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Popularna glumica Eva Ras progovorila je o elitnoj prostituciji, koja je poslednjih nekoliko dana glavna tema u medijima.

- Godinama se zalažem da prostitucija bude legalizovana i da ne k*nj*mo okolo šta treba i kako treba. Ako je to legalizovalo, sve je u redu, a sve civilizovane zemlje imaju legalizovane prostitutke. Ćićolina u Italiji je bila u Skupštini, a bila je u prostituciji, ja ne tražim ne znam šta za te devojke - govori Eva Ras i dodaje:


- Videla sam ovu Tripunovićku, ne može tako neko da se obeleži da mora da beži iz zemlje. Ja sam tu ženu sretala, to je jedna ljupka, draga žena, sad su je stavili na tapet da je prostitutka. Ima to da je prostitucija greh, ma dajte, prostitucija prati čovečanstvo od kada je civilizacije i sad ćemo mi kodekse da postavljamo. Marija Magdalena se bavila time i nije bila isključena iz toga. Ne možete ukinuti nešto što prati čovečanstvo! To je isto kao da je droga i alkohol zabranjena, za to ne mogu da se borim zaista, ali ovde se radi o živim ljudima - rekla je glumica Eva Ras, a prenosi Republika.BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP