Glas Javnosti

EROS RAMACOTI PRAVA ZVEZDA: Poslao LISTU ZAHTEVA pred koncert u Beogradu, evo šta sve traži! Prošli put mu doneli GOVEĐI REP

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Organizatorima Ramacotijevog koncerta u Beogradu, koji će se održati 21. aprila, stigao spisak zahteva koje svetski poznat pevač traži dok bude bio u Srbiji

Eros Ramacoti održaće svoj treći koncert u Beogradu 21. aprila u Beogradskoj areni, a kao i svaka velika zvezda, i on je poslao spisak zahteva (rajder listu) koje organizatori treba da ispune.

Profimedia
foto: Glas javnosti

Ovo je, inače, uobičajena procedura kada su velika svetska imena u pitanju. Erosovi zahtevi su, kaže izvor Kurira, veliki, ali svi će biti ispunjeni.

- Eros je tražio posebnu sobu za masažu u Areni, u kojoj će biti sva potrebna oprema. Osim toga, zahtevao je da u sobi u kojoj bude boravio bude biljka kensija, kojoj je drugo ime rajska palma, a koja inače prečišćava vazduh i proizvodi jone koji izazivaju dobro raspoloženje. Organizator je morao da obezbedi veliki broj crnih peškira i crnih paravana u sobi, a obavezan je i pasta kuker (električna posuda koja služi za brzo pripremanje paste). Takođe, Eros je tražio televizor sa ful paketom kanala i najbržim internetom, kaže naš izvor.

Pevač još nije dostavio sve svoje zahteve.

- Očekuje se da stigne finalna rajder lista za hranu i piće. Inače, tražio je dve sobe za sebe, dve za svoj bend i jednu u koju će biti smešteni prateći vokali - rekao je naš sagovornik.

Instagram printscreen
foto: Glas javnosti/prva.rsZanimljiv zahtev

Prošli put zahtevao antenu i goveđi rep

Kad je prethodna dva puta dolazio u Srbiju, Eros je takođe tražio da mu se ispune posebni zahtevi.

- Što se tiče hrane, Ramacoti je, pored kuvara, koga dovodi sa sobom, zahtevao još jednog srpskog majstora kulinarstva koji će mu spremati hranu. Ono što Eros najviše voli da jede jeste goveđi rep. Eros želi antenu u bekstejdžu, to se tražio i prošli put kad je dolazio. On želi da, dok je u bekstejdžu, prati kanal na kom se emituje njegov fudbalski tim tokom treninga ili dok igra. Eros je član Nacionalnog fudbalskog predstavništva pevača i glumaca koji igraju prijateljske utakmice u humanitarne svrhe - rekao je 2019. izvor blizak organizatorima koncerta.

Za Ramacotijev koncert vlada veliko interesovanje. Ovo će biti treći put da dolazi u Srbiju, a trenutno je na svetskoj turneji „Batito infinito“. Karata za koncert u Areni ima još malo, i to za gornji red na tribinama, za koji su cene 6.500 i 6.000 dinara.

Glas javnosti / Kurir.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR