Glas Javnosti

DŽULIJA ROBERTS KAO SAV NORMALAN SVET : Ima milione, a kuva 3 obroka dnevno, šije za svoju decu i čisti kuhinju

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Holivudska glumica obožava svoj novi posao sa punim radnim vremenom

Džulija Roberts, jedna od najpoznatijih i najplaćenijih holivudskih glumica, kada je dobila decu, odlučila je da preuzme ulogu domaćice u svojoj kući i u potpunosti se posveti porodici. Stavila je pauzu na glumu i preuzela brigu o svom suprugu Henriju Danijelu Moderu, blizancima Hejzel i Fineasu i sinu Henriju. I obožava svoj novi posao sa punim radnim vremenom.

Robertsova kaže da je život majke neverovatno ispunjen. Otkako je preuzela svaki aspekt domaćinstva, slavna glumica svakodnevno kuva doručak za svoje ukućane, čisti kuhinju, a dok se njeni domaći poslovi završe, već je vreme za početak ručka. Do večere, imala je pun, produktivan dan.

- Nemam više luksuz da sedim unaokolo. Imala sam gomilu slobodnog vremena pre nego što sam dobili decu, ali ne znam šta sam uradila sa tim i nisam ga cenila dovoljno - izjavila je glumica i sa osmehom dodala: - Život kod kuće mi pruža apsolutnu radost


Iako voli da brine o svojoj porodici, požalila se da joj takav život bude i pomalo dosadan.

- Kao i kod bilo koga ko je mama ili žena, to jednostavno postaje deo vaše svakodnevne rutine. Nekim danima je super zabavno, a nekim danima je to naporan posao piše Ona.rs

Međutim, ona se nije u potpunosti povukla iz glume, već je, kako prenosi "Amo Mama", samo potrebno malo više ubeđivanja da bi je naterali da preuzme ulogu. Kako sama priznaje, kad god pronađe projekat sa fascinantnom radnjom ili upečatljivim likom, i dalje je u iskušenju da ga uradi. No i njene kolege su je podržale u novoj ulozi domaćice, pa se tako uz osmeh priseća kako je sa glumicom Džulijan Nikolson šila nove vreće za spavanje za Hazeline lutke.

Zanimljivo je da se "zgodna žena" toliko udubila u svoj novi život domaćice, da deci uopšte nije ni rekla čime se bavi, zbog čega donedavno nisu imali pojma da im je mama jedna od najpoznatijih dama u Holivudu. U početku im uopšte nije rekla šta radi, a oni su samo pretpostavili da nema posao jer je provodila toliko vremena u kuvanju obroka i brizi o kući.

Kada je reč o kuvanju, ljubav i inspiraciju, kako sama kaže, nasledila je od svoje majke, koja je više volela da sve sama pravi od sastojaka iz svoje bašte. Pa iako ne ide tako daleko, kaže da još ima "nekoliko trikova u rukavu".

Glumica tvrdi da je kuvanje za njenu porodicu "privilegija", "čast" i "luksuz" koji nije shvatala, dodajući da je joj je porodica učinila život još ispunjenijim nego što je bio.

- Obično doručkujem i večeram sa svojom decom svaki dan. Mislim da je to zaista neophodno, znate, započinjati stvari zajedno i na neki način ih obraditi i završiti zajedno - objasnila je Robertstova.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR