Glas Javnosti

DŽONI DEP PRONAŠAO NOVI NAČIN ZA ZARAĐIVANJE PARA: Za 7 meseci zaradio 9 miliona funti

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Džoni Dep, kako stvari stoje, vraća se na staze stare slave. Ovog puta, finansijski se obogatio za samo pet dana od prodaje ograničenih izdanja printova Boba Marlija, pisca Hantera S. Tompsona, Hita Ledžera i Rivera Finiksa, piše Daily Mail.

Drugu izložbu iz svoje kolekcije pod nazivom "Prijatelji i heroji" pustio je u prodaju u Velikoj Britaniji u Galeriji Castle Fine Art, prenosi 24sata.hr.

Portparol glumca navodi da su slike rasprodate za samo 5 dana. Dep je Marlija, Tompsona, Ledžera i Finiksa nazvao legendama koje su ostavile trag.

Kako se navodi, Džoni je u posljednjih sedam meseci od svojih slika zaradio devet miliona funti.

"Godinama sam se zaista strogo držao samo svakodnevnog posla u filmskom biznisu iako sam uvek imao potrebu da pobegnem praznom komadu papira, bilo da se radilo o pisanju, crtanju ili oslikavanju praznog platna - rekao je Dep i dodao:

"Uhvatiti se u koštac s nečim prvi put bez ikakve ideje o tome što ću započeti i što će to biti duboko je ispunjavajuće. Dirljivo je videti da ljudi koji prvi put vide stvari koje sam napravio reaguju tako pozitivno", naveo je glumac.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR