Glas Javnosti

DŽONI DEP KUPUJE KUĆU U SRBIJI! Evo na koju lokaciju je bacio oko: Biće NOVAKOV KOMŠIJA

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Čuveni holivudski glumac Džoni Dep odlučio je da kupi nekretninu u Srbiji.

Prilikom svoje poslednje posete Beogradu za Sretenje ove godine, kada je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinos našoj zemlji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice, posetio i Kosmaj.

Tada je navodno, kako navodi „Kurir“, odlučio da ovde kupi nekretninu.

On je s prijateljima boravio na nekoliko lokacija na ovoj srpskoj planini kako bi pogledao kuće i placeve na kojima bi kupio nekretninu, jer želi da je ima baš u našoj zemlji, za koju je, tvrdi ovaj medij, izuzetno vezan.

"Džoni je hteo i prošli put, kad je boravio u Srbiji, da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najlepše o tom delu Srbije. Tada nije stigao, ali je rekao prijateljima da to mora da učini kad bude dolazio sledeći put. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati pa je obišao nekolicinu kuća i placeva. Posebno se oduševio kad je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, koga on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan baš blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd. Inače, pošto je sada imao malo više vremena nego prošli put, posetio je i nekoliko restorana, gde je sedeo i fotografisao se s prijateljima", rekao je izvor za pomenuti medij.

Prilikom boravka u Srbiji, Dep je rekao i da ga u Srbiji očekuje "novi početak".

"Gajim strast ka svemu ovde - ćevapima, neko mi je rekao nešto i o šljivovici, ali nisam imao prilike da je probam, možda jednom. Ništa nisam ovde dobio osim poklona. Emir Kusturica mi je dao jedan potpuno novi život. Sad sam na početku jednog novog života i sviđa mi se to što je taj početak baš u Srbiji, ukoliko me vi želite, naravno", rekao je Dep.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR