Glas Javnosti

DŽEJ LO I BEN AFLEK ISKEŠIRALI NEVIĐENU LOVU ZA ZAJEDNIČKU VILU! Pogledajte kako izgleda spektakularno LJUBAVNO GNEZDO (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Na red je došao najveći korak otkako su Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili romansu: kupovina i useljenje u zajednički dom.

Dženifer Lopez i Ben Aflek proveli su poslednju godinu obnavljajući svoju romansu, a očigledno je da sada žele svoju vezu podignu na viši nivo.

Pomirenje slavnog para oduševilo je milione njihovih obožavalaca širom sveta, a svaki njihov korak od obnove romanse privlači veliku pažnju medija, paparaca i publike.

Ali od kada su ponovo zajedno, veza je postala snažna i sada su spremni za sledeći korak. Holivudski par navodno je potrošio oko 50 miliona dolara na ogromno imanje u Los Anđelesu na koje bi trebalo da se usele ne samo oni, jer nekretnina je toliko velika da ima mesta i njihove porodice, decu koja će stalno živeti s njima ili dolaziti u posete.

Par se odlučio za imanje od 1800 kvadrata, na kome se nalazi vila sa 10 spavaćih soba, 17 kupatila, ali i kućni bioskop, teretana, nekoliko kuhinja, bazen, deo za poslugu...

 

Sam prilaz kući je impresivan i drugačiji: sagrađen je u kružnom modelu i deluje baš kao u svim vilama iz holivudskih filmova, koje pripadaju bogatim američkim porodicama.

Postoji i odvojen deo za zabavu, kao i prostorije za medije i vinski podrum. Glavna spavaća soba dolazi s dvostrukim ormarima u stilu izložbenog prostora i mramornom kadom. Imanje je skriveno od znatiželjnih očiju obožavatelja ili paparaca uz mnoštvo stabala, a jedan od aspekata vredan spomena je bujna, negovana površina.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR