Glas Javnosti

DŽASTIN BIBER UDARIO SVOJU SUPRUGU: Uznemirujući snimak razbesneo javnost! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ovaj poznati par naišao je na osudu fanova bivše devojke Džastina Bibera, Selene Gomez. Obožavaoci su okrivili Hejli Biber za Selenin nervni slom, ali tada nisu znali uznemirujuću istinu o njihovom braku. Naime, na snimku se jasno vidi da popularni glumac maltretira svoju Hejli.

Hejli Boldvin i Džastin Biber iznenada su se venčali 2018. godine. Iako je pre Hejli godinama bio u vezi sa Selenom Gomez, svi su pomislili da je razlog zašto se naglo oženio u stvari velika ljubav prema Hejli, ali izgleda da ljubav sa tim nema veze.

Biberovi obožavaoci bili su i Selenini. Svi su se nadali srećnom kraju. Kada je Džastin oženio Hejli, svi su je okrivili za Selenin nervni slom.

Manekenka je godinama ćutala o tim optužbama, a svi su mislili da joj Džastin tu stresnu situaciju olakšava ljubavlju.

Međutim, sada je potpuno očigledno da to nije slučaj, zato što se nedavno pojavio video snimak, na kom se vidi Džastinovo loše ponašanje prema supruzi i to u javnosti.

Ovaj snimak potvrđuje da Džastin uopšte ne mari za suprugu,a da stvar bude gora, on je čak i udara i to pred očima javnosti!

Snimak prikazuje Džastina koji izlazeći iz automobila naglo zatvara vrata iako iza njega ide Hejli.

Potom se na snimku videlo i kao je ostavlja na milost i nemilost paparacima, dok on uspešno beži na skejtu. Najgore od svega je što ju je udario, što se jasno videlo na snimku. Udarac je bio jak, naočare su joj odletele u stranu.

A da li ste zaboravili njegovu izjavu upućenu suprugi: "Da nisi tako zgodna, odavno bih te ostavio!?"

Izgleda da se Selena ipak spasla. Hejli uopšte nije srećnica što je sa njim!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR