Glas Javnosti

DŽARED LETO JE 'PROROK'!? Meditira na hrvatskom ostrvcu Obonjan sa svojim sledbenicima! 'Utripovao' da je Isus Hrist! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Ovo je holivudski glumac Džared Leto i njegov kult. Ostrvo Mars je privatno ostrvo u Hrvatskoj gde poziva svoje sledbenike da mu se pridruže po nekoliko dana, a zovu ga ’Prorok’.

Mars je festival na hrvatskom ostrvcu Obonjan, nedaleko od Šibenika, na kom možete da provedete vreme sa poznatim pevačem i njegovim bendom, u aktivnostima koje se na njihovom sajtu nazivaju “jačanje zajednice” ili “holističke masaže”.

Meditacija, nju ejdž i slični alternativni stilovi života i aktivnosti nisu strani ovom dobitniku Oskara, a o tome najbolje govori i poseban aranžman koji on obezbeđuje svojim fanovima.

Na nekoliko fotografija koje su objavljene sa prošlogodišnjeg okupljanja (festivala), mogu da se vide posetioci koji nose belo, i pevač koji svojim izgledom i manirima izgleda kao Isus Hrist. Ove godine su se družili u avgustu.

 Sedenje na podu, bungalovi koje iznajmljujete ali je dozvoljeno i drugim posetiocima da vam ulaze u smeštaj jer je poenta ovog putovanja “jačanje zajednice”, meditacija, obavezno nošenje odeće bele boje ali i mogućnost da se istetovirate na ostrvu posebnim tetovažama napravljenim za ovaj aranžman, navelo je ljude da misle da je u pitanju sekta.

A tviter objava benda Džareda Leta 30 seconds to Mars na kom je napisano “Ovo je kult” sa ilustrativnim fotografijama svakako ne pomaže situaciji.

A ako želite ovo jedinstveno iskustvo, budite spremni da izdvojite ogroman novac- karte za ovaj festivalski aranžman se kreću od 1.500 dolara do neverovatnih 6.500 dolara.

(Glas Javnosti/headliner. rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR