Glas Javnosti

DŽALE IZ VOJNE AKADEMIJE završio DVA FAKULTETA, sada proširuje PŠOSAO SA KOZAMA, a glumac čeka i TREĆU PRINOVU!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Glumca Branka Jankovića domaća publika imala je priliku da gleda u seriji “Tate” u ulozi Vlade Bambulovića, kao i u ulozi Miće iz Serije 'Meso', a i Živojina Džakovića iz filma i serije 'Vojna akademija' a ovaj talentovani umetnik je pre nekoliko godina grad zamenio selom kako bi uzgajao koze. Na imanju rastu i njegova deca, a on je nedavno otkrio da sa suprugom čeka treće dete.

- Moja firma ima vrhunske proizvode svetskog ranga i kvaliteta zbog prirode i zbog tehnologije i načina prerade mleka, a to su liofilizovana kozja surutka, planinski kozji sir, kozji sir iz mešine i kozji sir u maslinovom ulju i začinima. Nisam proširivao stado na farmi, ali se broj gazdinstava u okolini proširio, to je sad oko 400 grla na muži i periodu laktacije to je oko tona mleka dnevne prerade u mlekari. Situacija oko virusa korona promenila je svest o zdravoj hrani, pogotovu o kozjem programu jer zapravo kozji proizvodi su ti koji jačaju imunitet, respiratorne organe, regeneriše jetru, a kad to dovedete u red, i krvna slika i ceo organizam je u perfektnom stanju - kaže za “Super TV” Branko i dodaje da mu ništa ne pada teško kad se radi sa ljubavlju.

Na pitanje da li mu dolaze kolege u Gunjace gde sada živi, Branko je  kroz osmeh odgovorio:

- Kolege ne samo da dolaze nego se i vraćaju dosta puta. Oni su uvek moji dragi gosti i ne samo kolege već i ljudi iz različitih branši. To su najbolji ambasadori moje firme i ovog prelepog dela Zapadne Srbije. Pada mi na um da počnem da pravim i hotel za goste ako se ovako nastavi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Koza Nostra (@koza.nostra.by.branko.jankovic)

 

Podsetimo, Branko je glumio i u seriji “Lud, zbunjen, normalan”, gde ga je publika posebno zavolela..

Čekam treće dete. Supruga me sad gleda. U petom je mesecu. Deca su nam ostala na selu. Tamo je lepo vreme, neki vetar duva. Oni tamo uživaju. Puštaju zmajeve, živopisno je - rekao je Branko za PulsOnline.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Koza Nostra (@koza.nostra.by.branko.jankovic)

 

Pored glumačkog posla Branko je već nekoliko godina posvećen sopstvenom biznisu - proizvodnji sira, mleka i surutke. Branko se pre pet godina preselio u selo Gunjaci, kod Osečine, gde ima farmu sa 150 koza. Tamo živi sa suprugom Natašom, ćerkom Koviljkom i sinom Vukadinom, a u Beograd odlazi kad god ima poslovne obaveze.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Koza Nostra (@koza.nostra.by.branko.jankovic)

 

- Pripremam se za početak sezone muže koza. Trenutno je jarenje u toku. Ove godine smo blizu sto tona mleka preradili. Imamo oko 800 grla na mlekari. Guram i radim. Uskoro pokrećemo novi segment, to je kozja kozmetika. Kozje mleko je neverovatno za regeneraciju kože, vlažnost - kazao je on u Tok-šoku.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR